≫ 

Ako se u pravo vreme svi urazume, biće mira: Tramp je upravo tvitnuo veoma važne dve rečenice o odnosu Rusije i SAD

Američki predsednik Tramp dao je zanimljivo viđenje odnosa dve velike sile

  • 5

Američki predsednik Donald Tramp na svom nalogu na Tviteru napisao je kako će, po njemu, izgledati budući odnosi SAD i Rusije.

Tramp bi da porazi teroriste, ali istovremeno i kaže da se sa Moskvom "uopšte ne slaže" (VIDEO)

- Sve će se srediti između SAD i Rusije. U pravo vreme svi će se urazumiti i nastupiće trajni mir - stoji u tvitu američkog predsednika.

Samo nekoliko minuta pre toga on je napisao post o Kini i Severnoj Koreji.

- Imam veliko poverenje da će se Kina na odgovarajući način pozabaviti Severnom Korejom. Ukoliko nisu u stanju da to učine, SAD sa saveznicima će to učiniti - stoji u Trampovoj poruci.

On se juče na zajedničkoj konferenciji posle sastanka sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom zahvalio saveznicima Vašingtona zbog toga što su osudili navodni hemijski napad na civile u Han Šejhunu, u Siriji.

Govoreći o odnosima sa Rusijom, on je rekao da se Vašington i Moskva "uopšte ne slažu" i da su odnosi dve zemlje na najnižem nivou.

On je ipak primetio da su sastanci državnog sekretara Reksa Tilersona koji se u Moskvi susreo i sa Putinom, protekli bolje od očekivanog, prenosi Rojters.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saturn

    13. april 2017 | 17:26

    Sto ne volim te amere svo zlo dolazi od njih ne gledam vise ni filmove samo pucnjava droga seks terorisanje svake vrste sta ljudi vide u tojamerici ne znam ja vidim sammo zlo kod nas jos mozes uvece da se setas tamo nisam siguran

  • darko

    13. april 2017 | 16:26

    I hope Mr. President that you understand every war between us, and Russia will be end of planet Earth!

  • van gog

    15. april 2017 | 16:48

    sto znaci ako se ne urazume u pravo vreme bice rata ili ti mi smo gospodari rata i mira i ako ne radite kako vam mi kazemo bice rate. ovo je bukvalni prevod za one koji neznaju da tumace izmedju redova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA