FILMSKA POTRAGA I DALJE TRAJE: Srbin iz Subotice, koji je digao italijansku policiju na noge, krije se u močvari?!

Istražitelji su juče otkrili da je Vaclavić ukrao manji splav od jednog farmera kako bi se lakše kretao preko kanala koji presecaju oblast u kojoj se krije

  • 2

Italijanska policija steže obruč oko Igora Vaclavića (41), hladnokrvnog dvostrukog ubice iz Subotice, koji se već 11 dana krije u močvarnoj oblasti između Bolonje i Ferere. Oko 1.000 policajaca danonoćno pretražuje svaki pedalj močvare, ali Igor zasad uspeva da im izmiče.

BEŽEĆI OD POLICIJE UBIO DVOJE: Srbin iz Subotice digao na noge 1.000 specijalaca, ali i italijanske karabinjere

Kako prenose italijanski mediji, istražitelji su juče otkrili da je Vaclavić ukrao manji splav od jednog farmera kako bi se lakše kretao preko kanala koji presecaju oblast u kojoj se krije.

- Sigurni smo da se on skriva u ovoj močvari. Međutim, njegovo hapšenje je pitanje trenutka, jer bez vode i hrane neće moći još dugo. Očekujemo da će on u potrazi za namirnicima možda obiti neku kuću ili pokrasti neku baštu, što će dovesti policiju do surovog kriminalca - prenose italijanski mediji reči policijskih zvaničnika.

Takođe, istražitelji proveravaju da li Igor Vaclavić ima pomagače.

Printskrin:YouTube/Mario40029 Printskrin:YouTube/Mario40029

- Sigurno je da je dva ubistva počinio samostalno, ali se postavlja pitanje da li mu neko pomaže prilikom skrivanja. Policija je stupila u kontakt sa svim osobama sa kojima je Igor komunicirao u poslednje vreme - prenose mediji i dodaju da su građani zabrinuti za bezbednost.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Željko

    14. april 2017 | 12:47

    Kakav Rambo,običan sitni krimos koji je zalužio da ga žabari otabače ...život je neprocenjiv a on je postao jedan u nizu koji ma je mesto u Danteovom paklu da ne koristim druge personifikacije.

  • Peca

    14. april 2017 | 09:42

    Srpski Rambo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA