Policija provalila u kuću Nišlije: Kad su prešli prag, zagazili su u zemlju i drveće i odmah ga uhapsili! (FOTOGRAFIJE S LICA MESTA)

B. G. (38) iz Niša je, kako se sumnja, od novembra 2016. do aprila 2017. godine, u porodičnoj kući i stanu, na dve različite lokacije u Nišu, instalirao dve laboratorije

  • 11

Policija u Nišu upala je na dve lokacije i pronašla laboratorije, koje su B. G. odmah strpale iza rešetaka. Na obe lokacije je bila - šuma!

Naime, policija je zaplenila više od 20 kilograma marihuane i uhapsila B. G. (38) iz tog grada, zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojne droge.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

VELIKA AKCIJA MUP-a: Otkrili laboratorije marihuane, oružje i 26.000 evra (FOTO)

Prodavao marihuanu po noćnim klubovima: Policija uhapsila dilera

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

B. G. je, kako se sumnja, u periodu od novembra 2016. do aprila 2017. godine, u porodičnoj kući i stanu, na dve različite lokacije u Nišu, instalirao dve laboratorije za proizvodnju marihuane.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

- Pretresom porodične kuće osumnjičenog, policija je pronašla improvizovanu laboratoriju, u kojoj se nalazio jedan boks od platna sa tri lampe, tri transformatora, jednim filterom, jednim izduvnim ventilatorom nalik na aspirator, jednim običnim ventilatorom, jednim tajmerom i jednim termometrom.

- U stanu osumnjičenog, policijski službenici pronašli su laboratoriju sa dva improvizovana boksa od platna u kome su se nalazile dve lampe, dva transformatora, jedan filter, jedan izduvni ventilator, jedan tajmer, dve rezervne lampe i jedan termometar - navodi se u saopštenju MUP-a.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Policija je, u obe laboratorije, pronašla ukupno 20 kilograma i 13 grama marihuane, od toga 18 kilograma i 100 grama sirove marihuane (80 biljaka) i kilogram i 900 grama suve marihuane, koja je bila spakovana u sedam paketa, kao i jednu vagicu za precizno merenje.

Sumnja se da je pronađena droga bila namenjena daljoj uličnoj prodaji.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, B. G. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smesno

    14. april 2017 | 15:05

    Hapse ove "gndzarose" zbog biljki marihuane.A ne hapse prave dilere heroina,dilere oruzja.O velikom trnovcu se cuti.O tome sto je drzava i policija u talu sa siptarima oko dopa.Zasto se ne diraju navijacke vodje?Pa zato sto su to njihovi rasturaci i njihovi mali dilercici "njihova vojska" za obracune sa neposlusnicima vlasti.Sto ne pisete o tome?

  • Свети светац Светомир

    14. april 2017 | 14:12

    Није фер да мерите сирово.

  • metoh

    14. april 2017 | 15:11

    Puna je Srbija raznih droga i objekata u koji se ista proizvodi.Ko su dileri uglavnom se zna ,kao i ko ih stiti u policiji.Bez asistencije policije nema ni uspesnih dilera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA