Zverstvo u Subotici: 4 dečaka silovala devojčicu (12), pretili da će je ubiti ako ih prijavi

Zapretili su da će je ubiti ako ih prijavi, ali devojčica nije mogla da sakrije svoje povrede i traume, pa je ispričala ocu šta joj se desilo

  • 61

Subotička policija uhapsila je trojicu maloletnika od 14 i 15 godina zbog sumnje da su brutalno pretukli i silovali svoju drugaricu staru 12 godina, dok postoji sumnja da je u obljubi učestvovao i 12-godišnjak.

Detalji horora u Zaječaru: Marina je izbola drugaricu 30 puta, pa je zapalila!

Ovaj stravičan zločin dogodio se prošle nedelje u jednom selu nadomak Subotice. Devojčica je o užasu koji je preživela ispričala svom ocu, koji ju je potom odveo u policijsku stanicu.

Inspektorima je navela da su je fizički i seksualno zlostavljala četvorica dečaka, čija imena nije znala jer ih je prvi put videla i upoznala tog dana.

- Prema prvim saznanjima istrage, devojčica se vraćala iz škole sa dve drugarice, koje su je pozvale da svrate u jedno naselje u kome ih čekaju njihovi drugovi. Ona je pristala iako ih nije poznavala, ne sluteći šta je čeka - rekao je sagovornik Srpskog telegrafa.

Foto: Profimedia, Alamy Foto: Profimedia, Alamy

Navodi da je u početku sve bilo u redu, ali da su posle nekog vremena drugarice otišle i ostavile devojčlicu samu s dečacima.

- Da li su se posvađale ili se nešto drugo desilo, treba da pokaže istraga. Tek, devojčica je ostala okružena dečacima koji su iz čista mira počeli da je zlostavljaju. Usledio je pravi horor - rekao je izvor Srpskog telegrafa i dodao:

- Udarali su je nogama i rukama po telu, po glavi, a potom su počeli i da je pipkaju. Tu se nisu zaustavili. Zapretili su da će je ubiti ako ih prijavi, ali devojčica nije mogla da sakrije svoje povrede i traume, pa je ispričala ocu šta joj se desilo.

Žrtva je upućena na pregled, gde su joj utvrđene brojne povrede po čitavom telu, a policija je veoma brzo identifikovala napadače, koji su priznali zverstvo koje su počinili.

Foto: Profimedia/Alamy, Foto: Profimedia/Alamy,

- Privedeni su A. B. (14), I. H. (15) i P. S (15). Iz policijske stanice dalje su privedeni sudiji Višeg suda u Subotici.

Prema krivičnom zakonu Republike Srbije, uhapšeni maloletnici se terete za obljubu, za šta je predviđena zatvorska kazna od tri do 12 godina.

Međutim, pošto je krivično delo izvršeno nad maloletnicom, a to je učinilo više lica na naročito svirep i ponižavajuć način, preti im od minimum pet do maksimalnih 15 godina zatvora.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    18. april 2017 | 00:24

    Maksimalna kazna za male siledzije. Dosta je bilo, pocnite da ih kaznjavate!!!

  • Lj

    18. april 2017 | 00:17

    Treba tu divlju decu i njihove roditelje naučiti pameti, pa im dati najviše kazne, dokle samo devojčicama traume za čitav život!

  • Lllllll

    18. april 2017 | 00:44

    Necu u EU ,smtna kazna da se ponovo uvede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA