Ubica sa Fejsbuka pronađen mrtav: Još se ne zna koliko je ljudi stradalo u njegovom "Uskršnjem klanju"

Policija do sad nije potvrdila druga ubistva sem onog koje se dogodilo u nedelju popodne u naselju Glenvil

  • 0

Stiv Stivens, koji je snimio kako ubija jednog starijeg sugrađanina, a potom tvrdio da je usmrtio 15 osoba, pronađen je mrtav nakon što je izvršio samoubistvo - saopštila je policija Pensilvanije.

Ovo je moje "Uskršnje klanje": Policija juri monstruma koji je ubio čoveka uživo na Fejsbuku, tvrdi da ima još mrtvih (FOTO) (VIDEO)

Podsećamo, Stivens je na Fejsbuku uživo prenosio momenat kada je upucao čoveka.

Seriju postova na društvenoj mreži započeo je žaljenjem kako je sve izgubio na kocki, a potom je imenovao ljude sa kojima je razgovarao i istakao da je ubio 12 osoba, kao i da neće stati dok ne bude mogao da razgovara sa svojom majkom i svojom drugom suprugom.

Potom se ponovo oglasio tvrdeći da je ubio 15 osoba, nazvavši to "Uskršnjim pokoljom". Policija je pratila signal njegovog telefona sve do Pensilvanije, na oko 160 kilometara od mesta ubistva.

- Mogao bi biti blizu, mogao bi biti daleko ili bilo gde između - saopštio je agent FBI Stiven Entoni malo pre nego što će Stivensonovo telo biti pronađeno.

Policija do sad nije potvrdila druga ubistva sem onog koje se dogodilo u nedelju popodne u naselju Glenvil.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA