Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

U samo par sati usledili su oštre izjave iz Tirane i Prištine uperene protiv Srbije i srpskog naroda. Najpre je albanski premijer Edi Rama izjavio je da ne može da isključi uniju njegove zemlje i Kosova ukoliko prespektiva ulaska zemalja regiona u Evropsku uniju nastavi da bledi, dok je kosovski predsednik Hašim Tači ponovo zapretio tužbom za genocid protiv Srbije.

Ove izjave ispratila je serija napada na Srbe na Kosovu i Metohiji. Iako je za širu javnost ovo možda bio signal da Albanci žele da ostvare sad već vekovni plan “Velike Albanije”, oni upućeniji kažu da iza ovih izjava stoji podmuklija namera.

Mnoga prezimena su nastajala od muških i ženskih imena. Tako su najčešća prezimena u Srbiji, pa i u Beogradu nastajala prema imenima pravoslavnih svetaca. U Beogradu pak jedno prezime je najbrojnije. I niko ne zna koliko ih ima. Kad bi se ta familija ujedinila, gradom bi samo oni vladali. To moćno prezime nose mnogi u glavnom gradu Srbije, a vi ste ga makar jednom čuli (a možda se i sami tako prezivate).

Više o ovom prezimenu, pročitajte OVDE.

Kakvo ludilo na granicama – carinici su tokom praznika na prelazima Gradina i Batrovci zaplenili oko 1.200 grama zlata, saopšteno je danas iz Uprave carina, a najluđi slučaj desio se kad su počeli da pretresaju jednu devojku!

Sneg je sinoć prekrio Taru, Zlatibor i Kopaonik, pa su idilični prizori preplavili društvene mreže.

Više o snegu pogledajte i pročitajte OVDE.

Jedna od najuspešnijih teniserki svih vremena Serena Vilijams (35) ostala je u drugom stanju i trenutno je u 20. nedelji trudnoće.

Novak – najiskrenije i najrečitije o razmišljanjima i radu na povratku na šampionske staze. Predskazano – ostvareno ! Uz radost zbog prve pobede Novaka Đokovića posle skoro godinu dana od poslednjeg odigranog meča na šljaci, tako bi ukratko izgledao “raport” sa trećeg turnirskog dana trećeg ATP Masters turnira ove sezone.

Više o Novakovom intervjuu pročitajte OVDE.

Ako iko na estradi, od ženskih izvođača, ima fantastičan smisao za humor onda je to Marija Šerifović.

Jelena Karleuša napravila je pravu pometnju kada se pojavila na snimanju nove emisije “Zvezde Granda“. Ono što je možda i najviše privuklo pažnju prisutnih jeste njen neobičan stajling, koji su svi komentarisali, uključujući i njene kolege iz žirija.

Više o novoj emisiji "Zvezde Granda", pročitajte OVDE.

Kad nekoga hoće, onda ga baš hoće, a u to uverio i Ivan, takmičar u hrvatskoj verziji kviza “Potera” koji je, iako nije briljirao, iskoristio totalnu dekoncentraciju tragača Morane, koja se obrukala nizom netačnih odgovora i omogućila Ivanu da osvoji rekordnih 135.000 kuna (18.100 evra).

Više o hrvatskoj "Poteri" pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA