≫ 

Mafija ubija navijače Partizana na Malti? Tri misteriozne smrti, previše podudaranja

Čak i malteška policija ne veruje da su u pitanju nesrećni slučajevi

  • 3

Policija na Malti i dalje istražuje misterioznu smrt Marka Ivezića (31) iz Novog Sada, čiji je leš početkom aprila ove godine pronađen u moru. Ivezić je navodno gurnut s litice u more, a istraga je ukazala na još jednu nerazjašnjenu smrt.

Ubijeni navijači Zvezde dobili murale preko pola zgrade (FOTO)

Naime, pre četiri godine na ostrvu je pronađen mrtav i Đorđe Matijević (31), takođe iz Novog Sada, za koga se veruje da je gurnut s vrha solitera.

Kao i Ivezić, i on je bio pripadnik "Grobara" s Malte i protiv obojice je 2013. godine pokrenut krivični postupak.

Postoje određene sumnje da Ivezić nije sam pao sa litice, već da je gurnut u ambis. Prolaznici su primetili da leš pluta po vodi i odmah obavestili policiju.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Utvrđeno je da je pao sa stene na stenu, odakle se survao u more. Na mestu gde je udario glavom o liticu nađena je lokva krvi, a nedaleko od tog mesta bile su i Ivezićeve lične stvari, uključujući i mobilni.

- Istražuje se da li je ovaj slučaj povezan sa misterioznom smrću još jednog našeg državljanina. Inspektori sumnjaju u verziju da je Matijević, koji je pronađen mrtav oktobra 2013, skočio ili pao sa zgrade, već veruju da je u pitanju ubistvo - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Osim toga da su obojica otišli na Maltu da rade i da su gotovo na isti način okončani njihovi životi, njih dvojicu povezuju i mnoge druge stvari.

Prema rečima sagovornika Srpskog telegrafa, upravo taj deo mogao bi policiju da usmeri ka ubicama.

- Zanimljivo je da su obojica odranije poznata policiji, kao i da je protiv obojice 2013. godine pokrenut krivični postupak. Takođe, obojica su bili vatrene pristalice Partizana i članovi navijačke grupe "Grobari Malta". Previše je poklapanja u njihovim životima da bi to bilo slučajnost.

Malteška policija vodi istragu o ubistvu još jednog Novosađanina. Mirko Vujadinović, koji je rođen u Nikšiću, a odrastao u Zagrebu, odakle se s roditeljima preselio u Novi Sad, pronađen je mrtav u 36. godini na Malti.

Njegovo telo lokalni ribari pronašli su u moru, a ono što su pronašli zaprepastilo je čak i iskusne policajce. Vujadinoviću su ruke i noge bile vezane kablom.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    20. april 2017 | 08:24

    Navijaci?

  • Posten Srbin sa Malte

    17. maj 2017 | 14:10

    Grupa grobari malta osnovana je pre 15ak godina, vecina grobara malte se bave obezbedjenjem nocnih klubova u Paceville-u i usput prodaju narkotike, reketiraju svoju "bracu" Srbe i Makedonce, ptimaju pare iz stanova od ilegalnih Balkanaca, ali sve u svemu samo od ljudi koji nemaju pravnu zastitu na malti. Tuku ljude samo u proporciji od minimum 6 na 1 i nazalost to sve odgovara mafijaskim bossevima Hugo Chetcuti-ju i mafijaskoj braci Grima u cijim klubovima rade, tako da im policija gleda kroz prste. Inace za vecinom laznih "grobara" su raspisane poternice sirom Srbije za razna zlodela.

  • nedic

    22. april 2017 | 22:45

    Navijam za zvezdu a valjam gudru, znaci da sam navijac a ne narko diler po vama?!?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA