Bivši dečko joj je bacio kiselinu u lice i unakazio je: Po prvi put je pokazala svoje užasne ožiljke, lepotica sada izgleda ovako (FOTO) (VIDEO)

Njena priča je privukla pažnju javnosti, a na Fejsbuku je pisala o svojim problemima

  • 0
Džesika Notaro Foto: Facebook/Gessica Notaro

Bivša finalistkinja izbora Mis Italije pojavila se na nacionalnoj televiziji tri meseca nakon što joj je bivši dečko bacio kiselinu u lice, i prvi put je u javnosti skinula zavoje i pokazala kakve je posledice ostavio taj strašan događaj. Džesika Notaro (27) ima stravične ožiljke na licu i još uvek nije sigurno da li će izgubiti vid na jedno oko, a njen bivši partner nalazi se u pritvoru, piše BBC.

UZMITE MI LEPOTU, SAMO MI OČI OSTAVITE: Strašna ispovest voditeljke kojoj je dečko bacio kiselinu u lice

Foto: Facebook/gessica.notaro Foto: Facebook/gessica.notaro

U TV emisiji, koja je emitovana u četvrtak kasno poslepodne, bivša manekenka je skinula šal kojim je prekrila lice.

- Želim da vidite što mi je uradio. Ovo nije ljubav - rekla je.

Voditelj emisije, Mauricio Kostanco, rekao joj je da slobodno zadrži šal ako se tako oseća prijatnije, ali ona je rekla da bi ga radije skinula jer "svi to moraju da vide".

Lice joj je potpuno izobličeno premda je imala već nekoliko operacija, uključujući i jednu kojom su pokušali da joj spasu vid na levo oko, ali ono je još uvek u zavojima.

Notaro radi kao trener morskih lavova u odmaralištu u Riminiju. U bolnici je provela dva meseca nakon što ju je u januaru kiselinom napao bivši partner i od tada trpi konstantne bolove.

Njena priča je privukla pažnju javnosti, a na Fejsbuku je pisala o svojim problemima. Međutim, svaka njena objava na Fejsbuku koja sadrži video ili sliku snimljena je tako da se ne vidi glava.

Sa dečkom Georgom Edsonom Tavaresom raskinula je prošlog leta. Nakon što se požalila policiji da je bivši partner prati, izdata mu je zabrana prilaska. On tvrdi da je nije polio kiselinom 10. januara ove godine, prenosi BBC.

- Dok mi je kiselina izjedala lice, bila sam na kolenima i molila sam se. Molila sam Boga da mi uzme lepotu, ali da mi barem ostavi vid - rekla je.

Italijane ovaj slučaj podseća na slučaj advokata Lucije Anibali čije je lice takođe bilo uništeno kad je bivši partner platio dvojici muškaraca pre četiri godine da joj bace kiselinu u lice. Oba slučaja podstakla su raspravu o nasilju nad ženama u Italiji.

Za slučaj se posebno zainteresovala državna sekretarka Predsedništva Veća ministara, Maria Elena Boči, koja je na Dan žena podstakla raspravu o ovom napadu. I na Fejsbuku je izrazila podršku dvema "hrabrim ženama", i Džesiki i Luciji.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA