Novi detalji pucnjave u Nišu: Otkriven razlog zašto su M. K. pucali u noge. Jeziv je (FOTO)

Napadač je pucao sa dva metra udaljenosti što znači da je mogao da ubije oštećenog da je hteo

  • 1

Ranjavanje Nišlije M.K. (34) u koga je za sada nepoznata osoba ispalila pet hitaca na parkingu u Ulici Maksima Gorkog 10 bilo je opomena – saznaje Telegraf u izvorima iz istrage.

Obračun narko-dilera usred Niša: Muškarac izrešetan u noge!

Napadač je pucao sa dva metra udaljenosti što znači da je mogao da ubije oštećenog da je hteo. Međutim, to mu nije bila namera, pucao mu je u noge da bi mu stavio do znanja da će sledeći put još gore proći ukoliko ne učini  ono što se od njega očekuje – kažu sagovornici Telegraf.rs iz istrage.

Šta je tačan motiv pucnjave zna samo M.K. ali on za sada ne želi da otkrije sa kim ima neraščišćene račune.

- Dok ga je zbrinjavala Hitna pomoć, govorio je da nema pojma ko je pucao jer ga navodno nije video s obzirom na to da na parkingu nema osvetljenja.  Ubeđeni smo da on zna ko je pucao ili je naručio napad, ali da za sada ne želi da o tome govori – kažu naši izvori.

Prema nezvaničnim informacijama, M.K. je u poslednje vreme bio zabrinut za svoju bezbednost jer je imao neraščišćene račune sa nekim pripadnicima kriminalnih grupa. Međutim, za sada nema potvrde da je imao veze sa trgovinom narkoticima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ono što je sigurno je da je napad brižljivo planiran jer je M.K. zaseda postavljena u blizini mesta gde živi i on i devojka koja je bila sa njim.

- Oni su bili u „mercedesu A klase“ koji je vlasništvo njegove prijateljice, ali je najverovantije on bio za volanom. Napadnut je kada je izlazio iz kola, a osoba koja je pucala je pobegla. Nije isključeno da je napadača neko u blizini čekao kolima i pomogao mu da pobegne – kažu naši izvori.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

M.K. je zbog povreda potkolenice zadržan na lečenju u niškom Kliničkom centru. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju napada.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kapetan Popa

    22. april 2017 | 23:33

    Dug je spisak onih koji ga mrze i zele mu zlo. Mnogo si zla naneo. Ko se maca lati, od maca i ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA