Srpski Rambo seje strah: Ostavio poruku od koje se italijanskoj policiji zaledila krv u žilama

Detalj zbog kojeg istražitelji sumnjaju da je reči ispisao baš on, je što je poruka napisana sa dosta pravopisnih grešaka

  • 5

U napuštenoj farmi, u rejonu takozvane "crvene zone" koja se već tri nedelje češlja u potrazi za Igorom Vaclavićem, italijanska policija je pronašla ogledalo na kojem je kratko napisano: "Ubiću vas"!

Ovo je prava istina o Igoru Vaclaviću koga traži cela Italija! Sestra ozloglašenog begunca otkrila njegovo pravo ime

Srpski Rambo koji kolje po Italiji podvojena ličnost: OBOŽAVA CRTAĆE, a nedeljom je išao u crkvu

Da li je preteću poruku ostavio baš Norbert Feher (Igor Vaclavić), kojem su za petama stotine italijanskih specijalaca, za sada nije poznato, ali je ogledalo poslato na analizu.

Detalj zbog kojeg istražitelji sumnjaju da je reči ispisao baš on, je što je poruka napisana sa dosta pravopisnih grešaka, što bi moglo da ukazuje da onome ko je ispisao reči italijanski nije maternji jezik, a ogledalo je pronađeno baš u zoni u kojoj se "Igor Srbin" krio.

Foto: Instagram Foto: Instagram

- Pre nekoliko dana u to područje je ušlo mnogo policajaca i predstavnika zakona i dosta dugo su se zadržali, pretražujući sve do temelja - prisetio se jedan poljoprivrednik iz "crvene zone", prenosi Blic.

U kući na napuštenoj farmi bila je sofa, regal, mali sto i okruglo ogledalo sa natpisom: "Ubiću vas!!!", sa istaknuta tri znaka uzvika.

- Sve što smo pronašli unutra smo poslali na forenzičku analizu - rekao je jedan od istražitelja.

Igor Srbin“, kako su ga prozvali italijanski mediji, tražen je zbog ubistva Davida Fabrija (52), vlasnika bara u Bolonji, kog je usmrtio tokom pljačke 1. aprila, kao i čuvara šume Valerija Verija kog je ubio sedam dana kasnije, kada je policijska potera za njim već počela.

Feher se već 17 dana krije u istoj šumi, a nervoza i frustracija italijanske policije samo raste, ali naravno oni ne odustaju u svojoj poteri, pišu italijanski mediji, i navode da bi begunac optužen za ubistva uskoro mogao da bude uhvaćen.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmaj

    25. april 2017 | 08:23

    Pogledajte naslov.vi se divite i veličate lopove ,mafiješe i monstrume.nije ni čudo što vam je omladina sve bolesnija i luđa jer ih vi hranite i bodrite da takvi postanu....

  • Isko

    25. april 2017 | 08:16

    To što je Srbin, mu je stvarno najbitnije ako je psihopata. Interesantno, da kada neko srpske nacionalnosti počini zločin, to se na sva zvona potencira. Ako je druge nacionalnosti, onda zapadni mediji govore, iz bivše Jugoslavije. Toliko su providni da je to smešno.

  • Srpkinja

    25. april 2017 | 10:42

    Nijedno od imena nije srpsko,kao ni fizionomija. Zar nam treba da svako blati ime srpskog naroda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA