≫ 

Tragedija u Vrbasu: Poginuo radnik na Gradskom groblju

Trideset trogodišnji N.N. teško je povređen i prevezen u vrbasku Gradsku bolnicu gde je preminuo tokom reanimacije, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

  • 1

Jedan radnik preminuo je od povreda koje je zadobio prilikom pripreme za istovar građevinskog materijala na Gradskom groblju u Vrbasu.

TUČA U ŠKOLI: Dečak završio sa hematomom na testisu, drugi zamalo oslepeo - zbog ČOKOLADICE?

Uhapšen pljačkaš kladionice: Pokrao pare iz aparata za sreću, ali mu se baš i nije isplatilo

Tridesettrogodišnji N. N. teško je povređen i prevezen u vrbasku Gradsku bolnicu gde je preminuo tokom reanimacije, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Nesreća se dogodila juče oko 7.30 sati, kada je kamion sa koga je trebalo da se istovari građevinski materijal, kojim je upravljao drugi zaposleni, krenuo unazad i prignječio N. N. uz zid objekta na Gradskom groblju.

Inspekcija rada Odeljenja u Novom Sadu je odmah po saznanju za nesreću izašla na lice mesta i izvršila nadzor, a nakon utvrđivanja činjeničnog stanja, inspektor rada će preduzeti sve odgovarajuće mere iz svoje nadležnosti, navodi se u saopštenju

Nastradali N. N. je bio zaposlen na određeno vreme kao pomoćni radnik u JKP „Komunalac Vrbas" i bio je prijavljen na obavezno socijalno osiguranje.

Prema rečima Igora Škundrića, rukovodioca Sektora za opšte i pravne poslove u JKP "Komunalac", nesreća je pogodila celo preduzeće.

- Poginuo je mladić najviših ljudskih kvaliteta, dobar radnik i iskren prijatelj. Radio je u našoj firmi od 18. jula prošle godine - rekao je Škundrić.

Njegovi roditelji, penzioneri, kao i braća, su u potpunom šoku. N. je izdahnuo pre nego što je dovezen u Opštu bolnicu u Vrbasu, gde su lekari pokušali da ga reanimiraju.

- Takva je sudbina - rekao je jedan od braće. Zbog pogibije, otkazano je venčanje jednog od braće, koje je bilo zakazano za 15. jul.

Sahrana nastradalog mladića biće u sredu u 15 sati na Gradskom groblju u Vrbasu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    26. april 2017 | 18:01

    Porodici daucesce a preminulom laka zemlja i neka ga andjeli cuvaju..Amin?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA