≫ 

Filmsko hapšenje u Kragujevcu: Policija je zaustavila taksi nasred ulice i pronašla leglo droge - i to nije sve! (FOTO) (VIDEO)

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, zajedno sa kolegama iz Kragujevca, zaplenili su oko četiri kilograma marihuane i automatsku pušku sa municijom, čija se vrednost procenjuje na četiri miliona dinara. Tom prilikom, uhapšen je D.M. (1977), zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojne droge i nedozvoljeno proizvodio, držao, nosio i prodavao oružje i eksplozivne materije.

Carinik je prišao "mercedesu" radi rutinske kontrole. Putnici su prijavili samo ručni prtljag, a on je pogledao unutra i - FRAPIRAO SE!

VELIKA ZAPLENA: Kamiondžiji oduzeto preko 30.000 paklica cigareta, a nelegalan tovar otkriven je sasvim slučajno! (FOTO)

Policija je u centru Kragujevca u taksi vozilu, u kome se na mestu suvozača nalazio osumnjičeni Kragujevčanin, pronašla oko kilogram opojne droge marihuana.

U nastavku akcije, u jednom kragujevačkom prigradskom naselju, u dvorištu kuće u kojoj živi D.M. pronađena su još tri kilograma ove opojne droge, automatska puška i dva okvira sa 50 komada municije i tromblonskim nastavkom.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA