Bizarne smrti ubijaju narod u Srbiji: Neverovatno je da se ovako nešto može dogoditi (FOTO)

Deda se udavio u septičkoj jami, a golmana udario grom

  • 0

U toku prethodnih godina bili smo svedoci brojnih naslova koji su ukazivali na to da smrt ne bira ni vreme ni mesto kada dođe sudnji čas.

OVO SU NAJBIZARNIJE SMRTI U SRBIJI: Prosto da ne poverujete da su moguće! (FOTO)

Tako smo čitali o policajcu koji je preminuo dok je upražnjavao seks u kolima, paru koji je želeo da se ugreje u automobilu pa je ostao bez vazduha, novinarki koja je poginula kada su je usisali propeleri na gliseru, dedi koji se udavio u septičkoj jami, ali i golmanu koga je udario grom.

Pokosila je kola na pauzi za ručak

Bizarna smrt tako je pokosila Nišlijku Irenu Ilić (28), na koju je u rumunskom mestu Pitešti u fabrici "Leoni" kolima naleteo kolega.

– Mladić Andrei Karamelea je hteo da se pokaže pred radnicama. Hteo je da drifuje sa autom i pravi krugove pod ručnom. U jednom trenutku dostigao je brzinu od 80 kilometara na sat i tada je izgubio kontrolu i uleteo u grupu okupljenih radnika – ispričao je jedan od očevidaca ovog nemilog događaja.

Vetar oborio kablove sa bandere, pa struja ubila majku i sina

Foto: Ilustracija: Profimedia Foto: Ilustracija: Profimedia

Majka Marijana Marković (46) i sin Darko Marković (16) iz aleksinačkog sela Glogovica, poginuli su u dvorištu porodične kuće kada je vetar otkinuo strujni kabl sa bandere i izazvao strujni udar. Oni su nastradali na licu mesta.

Zadavio se pertlom

Foto: Profimedia/Panthermedia Foto: Profimedia/Panthermedia

U kupatilu niškog zatvora, osuđenik na izdržavanju devetogodišnje kazne N.C. (36) iz Kuršumlije obesio se pertlom o kanalizacionu cev.

Pre nego što je izvršio samoubistvo, on je desetak puta zvao svoju porodicu ali mu se niko nije javljao na telefon.

Udarac prikolice u glavu

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Radnik G.B. iz Boljevca poginuo je na radnom mestu u auto-transportnoj radnji posle udara rama od prikolice kamiona.

– Do smrtne povrede je došlo kada je prilikom izbijanja šticle sa kamionske prikolice na kojoj su se prevozili drveni trupci G. B. čekićem od 10 kilograma udario u horizontalni deo rama prikolice, pri čemu se vertikalni deo zarotirao i udario ga u glavu – piše u saopštenju Ministarstva rada, zapošljavanja i boračkih pitanja.

Udavio se u bunaru

Foto-Ilustracija: Telegraf Foto-Ilustracija: Telegraf

Telo Stojana M. (74) pronađeno je u kućnom bunaru u selu Draženovac u opštini Žitorađe. Njegova porodica je primetila da je nestao, a posle celodnevne potrage ukućani su ga pronašli u bunaru. Nije poznato da li je reč o samoubistvu ili je svojom nepažnjom upao u rupu.

Pregazio ga viljuškar

Foto-ilustracija: Metalopromet Foto-ilustracija: Metalopromet

Radnika K.Š. (26) na stovarištu građevinskog materijala firme “Abi-Kom 2011″ u Bujanovcu, priklještio je viljuškar koji je išao unazad.

Nesrećni čovek je pokušavao da “upali” kamion uz pomoć kablova, kada je viljuškar, koji je bio u rikverc brzini i sa ključem u bravi, krenuo unazad i priklještio ga uz bočnu stranu kamiona. On je ubrzo preminuo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA