Velika tehno žurka 5. maja u Beogradu: Nastupaju di-džejevi Rodhad i Kriz

Kuriozitet ove žurke je Dj Kr!z koji će prvi put nastupiti kod nas, on je vlasnik etikete Token, koja je pored Dystopian etikete čiji je vlasnik Rodhad, najuticajnija u svetu elektronske muzike

  • 1

Ubedljivo najveće ime sa tehno andergraund scene Rodhad (Dystopian) Berlin, nastupiće u petak, 5. maja u Beogradu u klubu DRUG§TORE.

Najlepše žene sveta se ponovo okupile na žurkama uoči Superboula

Kuriozitet ove žurke je Dj Kr!z koji će prvi put nastupiti kod nas. On je vlasnik etikete Token, koja je pored Dystopian etikete čiji je vlasnik Rodhad, najuticajnija u svetu elektronske muzike.

foto: Promo foto: Promo

Rodhad se pojavio 90-ih godina, a počeo je tako što je organizovao male elektronske žurke na otvorenom u Berlinu. Iz čiste zabave.

Vest o ovim, sada već kultnim žurkama, vrlo brzo se proširila izvan granica Berlina i same Nemačke. Zvuk koji je on vrteo na tim žurkama, onaj pravi tehno, postao je sinonim za andergraund.

Njegove najpoznatije žurke su "Dystopian", a on kao njihov glavn idi-džej nastupa u isključivo najboljim klubovima poput "Berghain", "Arena club", "Tape"... pa je na red došla i beogradska "tehno katedrala".

Pre pet godina izdao je ploču "Dystopian" za svoj istoimeni lejbl, a pozitivne kritike su stigle od najboljih, među kojima su Robert Hood, Jeff Mills, Marcel Dettmann, Ben Klock, Luke Slater, Laurent Garnier, Sven Väth, Dave Clarke.

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA