≫ 

Ko je bio Sreten Karić? Bogoljubova desna ruka, otac četvoro dece...

Poslednji put javnost je ovog Pećinca mogla da vidi na aerodormu Nikola Tesla, gde je dopratio brata Bogoljuba koji se 11. godina nalazio u Rusiji. Tom prilikom je doneo šljivovicu

  • 5

Porodica Karić danas je ostala bez Sretena (69), inače najstarijeg brata iz ove dinastije, koji je za sobom ostavio suprugu Slavicu i četvoro dece: sinove Gorana, Bojana i Stefana i ćerku Gordanu, kao i sedmoro unučadi.

Sretenov sin Goran je zet biznismena Miroslava Miškovića, sa čijom ćerkom Ivanom Karić-Mišković živi u Londonu. Imaju dvoje dece, sina Maksimilijana i ćerku Miu.

Brat preminulog Sretena Karića u suzama: Jako je teško. Moramo svi biti zajedno, i Bogoljub stiže iz inostranstva

Sin Bojan trenutno je oženjen Mašom Nikolić, ćerkom reditelja Božidara Nikolića, sa kojom ima blizance Taru Grejs i Teodora Filipa.

A post shared by Bojan Karic (@bojankaric) on

Ovom braku je prethodio onaj sa proslavljenom pevačicom Jelenom Karleušom.

Printskrin: Instagram/serifovic, Foto: Promo Printskrin: Instagram/serifovic, Foto: Promo

Inače, Mašina sestra Jovana Nikolić, takođe pevačica, supruga je Marka Miškovića. Sretenova ćerka Gordana je direktor PR službe BK Telekoma, završila je studije za medije i komunikacije u Londonu, a bila je i bloger.

Najmlađi sin Stefan iza sebe ima brak sa misicom Dijanom, a trenutno je u bračnim vodama sa Marijom Maksić, i imaju dečaka i devojčicu. Takođe, on je bio u kućnom pritvoru sa nanogicom zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće 2005. godine.

Sva deca iz porodice mogu da se pohvale dobrim obrazovanjem i uglednim poslovima, tako je Goran direktor marketinga i prodaje Mobtela, sin Bojan izvršni direktor Astra Simita.

Sreten je inače obavljao funkcije generalnog direktora Mobtela, bio je potpredsednik Udruženja industrijalaca i preduzetnika, kao i predsednik Astra grupe i potpredsednik sektora za osiguranje. Njegova supruga Slavica član je Saveta fakulteta za menadžment BK, član UO Karić fondacije i osnivač i rukovodilac te Fondacije u Nikoziji na Kipru.

A post shared by Bojan Karic (@bojankaric) on

Čak je i Sreten bio razveden. On je, naime, bio u braku sa Dubravkom Safner iz Hrvatske a u ovom braku nije bilo naslednika.

Poslednji put javnost je ovog Pećinca mogla da vidi na aerodormu Nikola Tesla, gde je dopratio brata Bogoljuba koji se 11. godina nalazio u Rusiji. Tom prilikom je doneo šljivovicu.

Zbog neuroloških problema i nedaća sa cirkulacijom lečio se u Crnoj Gori i Rusiji, zbog čega je Više javno tužilaštvo u Beogradu obustavilo istragu protiv njega i još 14. osumnjičenih zbog štete nanete kompaniji "Mobtel" od više od 60 miliona evra.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нишлија

    27. april 2017 | 12:20

    Fina neka porodica,a narocito postena...strasno

  • D

    27. april 2017 | 12:16

    Sretenova prva zena nije iz Hrvatske nego iz Sarajeva. Goran je Sretenov sin iz tog braka.

  • Serbischen Banditen

    27. april 2017 | 12:43

    Moje saucesce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA