Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 1

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

"Jedan mi je stavljao svoj... Ne mogu." Vučić čitao izjavu Srpkinje koju su silovali Haradinajevi krvnici i izazvao muk novinara kakav se ne pamti (VIDEO)

Premijer i izabrani predsednik kako je i sam rekao ogorčen i besan zbog onoga što se u francuskom Kolmaru dogodilo, a dogodilo se skandalozno oslobađanje Ramuša Haradinaja koji je uhapšen u Francuskoj po poternici Srbije detaljno je pred novinarima i milionskim auditorijumom opisivao zločine OVK vojnika.

DRŽAVNI UDAR U MAKEDONIJI: Građani upali u skupštinu uzvikujući ovo je puč!

Većina u makedonskom Sobranju koju čine SDSM Zoran Zaev i albanske stranke, izabrala je danas posle prekida sednice Talata Džaferija za predsednika parlamenta, a pristalice pokreta “Za zajedničku Makedoniju” upali su u zgradu Sobranja gde ih je obezbeđenje sprečilo da se popnu stepenicama u salu u kojoj su poslanici, javljaju Agencije.

Visoki zvaničnik VMRO-DPMNE Antonio Milošoski optužio lidera SDSM Zorana Zaeva da “stvara paralelnu većinu” u Sobranju. Sve o tome pročitajte OVDE.

Haradinaj se obratio svojim pristalicama ispred suda rekavši da je "ova bitka dobijena" i zahvalio im na podršci

Užasno svedočenje albanskih terorista o masakru Srba: Silovali smo vaše devojčice, vadili im oči i komadali ih

Komandant UČK je izdvojio jednu devojčicu od 10-11 godina. Čuo sam da je bolno vrištala, a iz gomile je neko dozivao: “Kćeri Jovana!”. Bila joj je to sigurno majka. Naredio mi je da držim devojčicu dok je on silovao. Posle toga, naredio je da je i ja silujem, što sam i učinio. Njeni roditelji su plakali. Vojnici UČK su čekali na red da je i oni siluju - rekao je na saslušanju Ljuan Mazreku, albanski terorista koji je učestvovao u masakru Srba u Klečku na Kosovu, a zapisano je u knjizi. Sve o tome pročitajte OVDE. 

Pogledajte iz prvog lica sukob fudbalera Vojvodine i Partizana, uz ''sočne'' psovke

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije u fudbalu između Vojvodine i Partizana razočarala je mnoge ljubitelje ”najvažnije sporedne stvari na svetu”, jer je bilo malo fudbalskih poteza, nije bilo golova, ali je bilo velike tenzije i ”tuče” na terenu. Sve o tome pročitajte OVDE.

PRVI DOGOVOR POSTIGNUT: Zvezda od naredne sezone u dresovima "Najkija"?

Košarkaše Crvene zvezde bismo mogli od sledeće sezone najverovatnije da gledamo u dresovima najpopularnijeg sportskog brenda – “Najki“. Sve o tome pročitajte OVDE.

Brena ošamarila voditelja zbog neprijatnog pitanja

Potresno pismo Ane Sofrenović ćerkama

– Drage moje ćerke, mama uskoro gubi sve. Bila je suviše nezavisna i svoja. Ili bezobrazna i nemoralna, u zavisnosti koga pitate. Dobila je svoje šanse da se lepo ponaša, ali pošto nije pokazala dovoljan nivo kooperativnosti mora biti postavljena tamo gde joj je mesto... Pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA