Najtačnija vremenska prognoza za Prvi maj: Evo da li će biti uranka (FOTO)

Naoružajte se "punom opremom" kako ne bi bilo iznenađenja

  • 4

Poslednje tri godine kiša je bila upprna u pokušajima da upropasti praznično uživanje za Prvi maj, a to će, izgleda ponovo biti slučaj, barem u nekim delovima Srbije.

Na ovim mestima ne smete da raspalite roštilj, inače ćete platiti kaznu i do 50.000 dinara!

Važan apel za sve građane Srbije: Zaštitite šume tokom praznika, postoji mnogo jak razlog za to!

Budući da veliki broj građana spaja dva praznična dana sa vikendom, tokom četiri "praznična" dana trebaće vam kabanice, kišobrani, topla odeća, ali i kratki rukavi i sunčane naočari.

BEOGRAD

Printskrin: accuweather.com Printskrin: accuweather.com

NOVI SAD

Printskrin: accuweather.com Printskrin: accuweather.com

NIŠ

Printskrin: accuweather.com Printskrin: accuweather.com

KRAGUJEVAC

Printskrin: accuweather.com Printskrin: accuweather.com

SUBOTA

Najsvežiji i najkišovitiji dan. Vreme oblačno i osetno hladnije, povremeno sa kišom, a na jugu i jugoistoku biće praćeno pljuskovima i grmljavinom, duvaće i severozapadni vetar. Minimalna temperatura biće 10 stepeni na zapadu zemlje, do 22 na istoku i jugoistoku. Pre podne u severnim delovima Vojvodine, a krajem dana i noći u većem delu Srbije očekuje se prestanak padavina i razvedravanje.

NEDELJA

Nakon prohladnog jutra, tokom dana će se smenjivati sunčani i oblačni intervali, ali će biti toplije. U pojedinim delovima Srbije temperatura će tokom većeg dela dana biti oko 18 stepeni. Tokom noći pred uranak, očekuju se izrazito niske temperature.

PONEDELJAK I UTORAK

Prvomajsko jutro biće vedro i hladno a ponegde i maglovito. Tokom dana nas očekuje pretežno sunčano i toplije vreme, uz lokalni razvoj oblačnosti, gde će tek ponegde biti uslova za kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Temperatura će dostići i 22. podeok, a u utorak takođe suvo i toplo vreme.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA