≫ 

Ovo je tragično ubijeni biznismen i policajac u Somboru: Provalnik je prvo ubio njega (FOTO)

Bio je vlasnik farme svinja "Hollofarm" i fabrike za prozivodnju biogoriva u Doroslovu kod Sombora, a 25 godina je radio u državnoj službi kao policijac

  • 4

Robert Holo je biznismen koji je ubijen sinoć dok je pokušavao da pomogne komšijama u Somboru.

Strava i užas kod Sombora: Ubijeni biznismen i nepokretna žena, a njena ćerka teško ranjena

Provalnik je upao u kuću u kojoj je živela nepokretna žena sa ćerkom. Ubio je ženu, a kada je video Roberta na vratima, odmah je pucao u njega. Pogodio ga je dva puta u srce i jednom u ruku.

Holo je na mestu ostao mrtav.

Foto: hollo.doroszlo.net Foto: hollo.doroszlo.net

Robert je bio poznati doroslovački biznismen. Bio je vlasnik farme svinja "Hollofarm" i fabrike za prozivodnju biogoriva u Doroslovu kod Sombora. Inače, 25 godina je radio u državnoj službi kao policijac. Prošao je sva krizna područja, od Kosova do Krajine. Ubijen je maltene na kućnom pragu, pomažući drugima.

Poljoprovredom je počeo da se bavi kada je imao samo 5 godina. Čuvao je ovce sa dedom. Izučio je automehaničarski zanat, bio je policajac, a potom je stekao zvanje poljoprivrednog tehničara. Godinama je kupovao zemljište i malo po malo je stvarao svoje posede.

Sa ženom Reginom imao je tri sina, Ronalda, Roberta i Rolanda.

- Često kažem da naš radni dan traje 25 sati. Mnogo je obaveza za porodicu i tri stalno zaposlena radnika. Pravo na godišnji odmor, ali veoma kratak, tek da predahnu, imaju sinovi, a supruga i ja smo taj pojam izbrisali - rekao je Holo za naše medije pre deset godina.

Biznis je počeo davne 2004. godine, a sve je, kako je rekao, uradio najviše zbog sinova. Da bi njima obezbedio svetlu budućnost.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA