Air Serbia suspenduje let za Abu Dabi iz jednog jakog razloga. A evo i kada će se to desiti

Srpska aviokompanija će opremiti svoje uskotrupne avione erbas A319 i A320 užim sedištima da bi povećala kapacitete i iskorišćenost aviona, fokusirajući se na letove ka evropskim tržištima

  • 11

Air Serbia je najavila da će u narednim mesecima ojačati svoju mrežu kratkih letova, kao i da će od 29. oktobra suspendovati let za Abu Dabi.

Ovo su najlepše stjuardese na svetu - evo na kom su mestu NAŠE! (FOTO)

Mihajlović: Da se sledeći avion "Air Serbia" zove Zdravko Čolić

Air Serbia će, nakon razmatranja petogodišnjeg biznis plana, ojačati mrežu kratkih letova putem primene odabranih mera, navedeno je u saopštenju.

Srpska aviokompanija će opremiti svoje uskotrupne avione erbas A319 i A320 užim sedištima da bi povećala kapacitete i iskorišćenost aviona, fokusirajući se na letove ka evropskim tržištima.

Suspendovanje leta srednje dužine između Beograda i Abu Dabija, počev od 29. oktobra, omogućiće Air Serbia da avion A319 koji se trenutno koristi na toj ruti iskoristi na svojim kraćim linijama i tako optimizira svoje prihode.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavisa

    1. maj 2017 | 09:02

    Prestala potraznja za starletama. Zasitili se arapi.

  • Mala

    1. maj 2017 | 07:55

    Mi sve puniji, a sedišta sve uža. Uskoro će biti samo grana, pa ćemo kao kokoške. Da li je ovo low cost? Onda neka bude i takva cena!

  • Maki

    1. maj 2017 | 09:11

    Strasno, rade šta hoće, samo iz razloga sto nemaju konkurencije. Zato su i ugasili easy jet da bi mogli da rade ono sto žele! Pravi imperatizam !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA