Detalji krvavog pira na Vračaru: Posle žestoke svađe muškarac (43) izrešetao mladića (20)

Ranjeni mladić je prevezen u Urgentni centar, gde je operisan. Izgubio je dosta krvi, ali je njegovo stanje trenutno stabilno

  • 13

U pucnjavi koja se dogodila u nedelju veče u Beogradu ranjen je 19-godinji mladić A.P. Prema nezvaničnim informacijama koje su potvrdili svedoci incidenta, rafalima je prethodila svađa na terenu u balon sali Zlatna lopta.

KRVAVA IGRA NA VRAČARU: Posvađali se oko fudbala, mladić (20) teško ranjen u pucnjavi u balonu!

Naime, muškarac koji je pucao je bio na terenu, gde se posvađao sa mladićem oko fudbala. Ubrzo su se strasti smirile, utakmica se nastavila, a muškarac je izašao sa terena.

Međutim, posle nekog vremena, vratio se u balon, naleteo na mladića sa kojim se prethodno verbalno sukobio, izvadio pištolj i pucao u njega.

Ranjeni mladić je prevezen u Urgentni centar, gde je operisan. Izgubio je dosta krvi, ali je njegovo stanje trenutno stabilno.

Pucnjava se dogodila u nedelju uveče u 20.48 sati u balonu u Južnom bulevaru.

- Sedeli smo na tribini i gledali utakmicu. Došlo je do koškanja između mog druga i jednog igrača na terenu iz protivničkog tima, koji ima trideset do četrdeset godina. Između njih dvojice izbila je tuča i ljudi su počeli da ih razdvajaju, nakon čega je igrač napustio balon. Međutim, on se ubrzo vratio sa pištoljem, začula su se dva pucnja i svi smo polegali - ipričao je očevidac dodajući da ne poznaje igrača koji je potegao pištolj.

Tek daljom istragom će biti utvrđen uzrok nemilog događaja.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sokrat

    1. maj 2017 | 12:19

    Problem kod nas je sto pismeni i posteni nisu u politicj.Donesi zakon za nosenje pistolja 10g robile,za upotrebu 20...Neko ce moratu nekad da uredi drzavu...

  • Mile M

    1. maj 2017 | 13:06

    Kako covek od 43godine moze da puca u dete od 20 i to sa namerom da ga ubije?????

  • Суд

    2. maj 2017 | 00:01

    Убиство у покушају са намером.35г.робије.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA