Potresna slika Bogoljuba Karića i još potresnije reči (FOTO)

- Istina je da Bog sebi uzima najbolje duše... Ti si Sreto naš, bio najbolji čovek na svetu! Takav ćeš zauvek živeti sa nama, u našim srcima! Ponosan sam na tebe, voljeni moj brate! - između ostalog je napisao Bogoljub Karić

  • 3

Biznismen i lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić teško podnosi smrt svoga brata Sretena, koji je umro 27. aprila posle borbe sa opakom bolešću. Svoju bol i tugu on je preveo u reči koje je objavio na društvenoj mreži Instagram.

Teške reči Bogoljuba Karića nakon smrti brata Sretena: Bio je srce i duša naše porodice

Poslednja fotografija nasmejanog Sretena Karića sa familijom (FOTO)

Potresne reči Bogoljub Karić je objavio uz fotografiju na kojoj je sa pokojnim Sretenom Karićem.

- Dragi moj brate, neizmerna je moja tuga danas! Reke suza, neopisiv bol u duši i srcu, ne pomažu... Ništa više neće biti isto!!! Ti si bio temelj i krov naše velike porodice oduvek, a posebno od kada nas je otac Janićije napustio... Voleo si nas svim srcem, okupljao i dočekivao sa radošću i osmehom. Uvek si u svemu bio najbolji! Imao si najveće srce i beskrajnu ljubav za sve nas... A mi smo ti uzvraćali... Mara, naša deca, unuci i ja... Voleli smo te i poštovali duboko i iskreno, a ti si to zaslužio svojom ljudskom veličinom i dobrotom! Uvek ćemo pamtiti tvoje milo lice, osmeh i blagi pogled kojim si nas dočekivao i sve naše dane koje smo proveli zajedno u slozi i ljubavi... Imali smo sreću da, u onoj nesreći koju su nam zli ljudi naneli, budemo zajedno sa tobom, Slavicom i vašom decom svih ovih godina!!!

Nikada nećemo zaboraviti te dane druženja, sreće, radosti, slavlja, smeha, skoro svakog vikenda u besedki na staroj daći... Koliko smo se šalili, smejali, pevali, evocirali uspomene... Istina je da Bog sebi uzima najbolje duše... Ti si Sreto naš, bio najbolji čovek na svetu! Takav ćeš zauvek živeti sa nama, u našim srcima! Ponosan sam na tebe, voljeni moj brate! Večnaja pamjat! Voli te tvoj brat Bogi!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miro

    2. maj 2017 | 13:39

    Iz Peći sam upoznao sam ga dobro...kulturan miran,duśa od čoveka...veliki radnik...saućešće...

  • lud zbunjen normalan

    3. maj 2017 | 12:25

    Dobar covjek laka mu zemlja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA