Tijana Jurić bi juče proslavila 18. rođendan: Zbog statusa njenog oca zadrhtala su i najtvrđa srca (FOTO) (VIDEO)

Tijanin otac u svakoj prilici napominje da vreme ne može da izleči njihove rane, a ovako važni datumi porodici sigurno najteže padaju

  • 13
Tijana Jurić i otac Igor Jurić Tijana Jurić i otac Igor Jurić / Foto: Privatna arhiva

Tijana Jurić (15) iz Subotice, koju je pre tri godine ubio mesar iz Surčina Dragan Đurić, juče bi proslavila osamnaesti rođendan.

Monstrum iz Surčina "promenio ploču": Tvrdi da nije ubio Tijanu Jurić i da mu je sve smešteno

Traže doživotnu robiju za teška ubistva u Srbiji, a evo i koja! (ANKETA)

Sećanje na devojčicu koja je postala simbol stradanja dece, u porodici Jurić ne bledi. Tijanin otac u svakoj prilici napominje da vreme ne može da izleči njihove rane, a ovako važni datumi porodici sigurno najteže padaju.

Tijanin otac Igor, koji ne odustaje od borbe za povećanje bezbednosti dece i pooštravanje kazni ubicama, juče je na svom Fejsbuk profilu objavio status koji je potresao mnoge.

On je svojoj mezimici napisao: "Srećan ti 18. rođendan ljubavi. Vidimo se..." Uz status je objavio Tijaninu pesmu, koju izvodi pevačica Tijana Bogićević.

Poslušajte ovu emotivnu pesmu:

Tijanina sestra Saška postavila je na društvenoj mreži Instagram takođe potresnu poruku upućenu svojoj sestri.

- Umirem za tebe.. I kad nisi tu, kraj mene, znaš da me boliš i noćas ću ja da te čuvam dok spavaš. Srećan rođendan, ljubavi - napisala je Saška.

Igor je osnovao Fondaciju Tijana Jurić i koristi svaki momenat da najodgovornije ljude u zemlji pozove da preduzmu i urade nešto kako bi Tijanina, Ivanina, Tamarina i Anđelinina smrt, kao i smrt svakog deteta dobila smisao, da iz toga izvučemo neku pouku i ne dozvolimo da se nijednom detetu tako nešto dogodi.

Tijanin ubica Dragan Đurić, koji je uhapšen posle 13 dana potrage, osuđen je 40 godina zatvora.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA