PALMA: Srbija ima najbolje uslove za investitore na Balkanu

Mi u Jagodini imamo svaki treći dan sastanke sa zainteresovanim investitorima iz celog sveta. Do sada je grad Jagodina potpisao 12 ugovora sa stranim investitorima, a do kraja godine očekujemo još najmanje 4 do 5 novih investitora - rekao je Marković

  • 2

U Jagodini je danas boravila privredna delegacija Palestine na čelu sa ambasadorom Palestine u Beogradu Muhamedom Nabhanom. U razgovoru u Skupštini grada Jagodine, predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma istakao je zahvalnost Palestini na podršci Srbiji i ocenio da Srbija ima najbolje uslove za dolazak investitora na Balkanu.

Vlada Srbije menja smer, MLADI NA SELO, a bogata Srbija u Evropi

Vučić: Smanjićemo porez na zarade, kako bismo POVEĆALI PRIMANJA najsiromašnijima

- Slobodnu mogu da kažem da je ambasador Palestine u Beogradu, njegova ekselencija Muhamed Nabhan jedan od najvećih lobista Srbije kada su u pitanju odnosi sa arapsko – afričkim zemljama. On je takođe pokazao da se zalaže za decentralizaciju, jer je pokrenuo niz sastanaka srpskih i palestinskih privrednika van Beograda, u unutrašnjosti Srbije - rekao je Marković.

On ističe da Srbija ima najbolje uslove za investitore na Balkanu.

- Mi u Jagodini imamo svaki treći dan sastanke sa zainteresovanim investitorima iz celog sveta. Do sada je grad Jagodina potpisao 12 ugovora sa stranim investitorima, a do kraja godine očekujemo još najmanje 4 do 5 novih investitora - rekao je Marković i podsetio da je ovo treći susret jagodinskih privrednika sa predstavnicima afričko – arapskih zemalja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Marković je takođe zahvalio Palestini i njenom ambasadoru na podršci koju pružaju Srbiji.

Ambasador Palestine Muhamed Nabhan je izrazio zahvalnost Draganu Markoviću Palmi na gostoprimstvu i saradnji i pozvao privrednike iz Jagodine da dođu u Palestinu i prezentuju svoje proizvode.

U delegaciji Jagodine bili su i vlasnici fabrika „Feman“ i „Ralex“, kao i direktor prodaje fabrike „Testeral“ ,a u palestinskoj delegaciji su bili predstavnici Privredne komore grada Jerihona.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markom

    10. maj 2017 | 09:19

    Naravno, kada je uslov minimalac i 10 000 evra od države po radniku. To ni u africi više nema. A jagodina ima najveće lopove. Neka Palma objasni zašto je Lidl napustio Jagodinu.

  • Tomas

    10. maj 2017 | 21:12

    Gluposti ... ja sa ovom srpskom platom neb prezivio ni deset dana hvala bogu sto ne zaradjujem u Srbiji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA