≫ 

Srpski izdavač Službeni glasnik izdavač godine u Crnoj Gori!

Podgorički sajam okupio je preko stotinu izlagača iz čitave Evrope, a kako se u obrazloženju nagrade navodi Službeni glasnik je u takvoj konkurenciji nagrađen kao najbolji izdavač zbog najsveobuhvatnije naučne i kulturne ponude

  • 1
Foto: Promo Foto: Promo

Službeni glasnik je proglašen za najboljeg izdavača na 12. međunarodnom sajmu knjiga i obrazovanja u Podgorici, gde je u utorak, 9. maja, dodeljena Nagrada za kompletnu izdavačku produkciju, koja je svečano uručena dr Jeleni Trivan, direktorki JP Službeni glasnik.

Službeni glasnik je poslednja velika izdavačka kuća na teritoriji bivše SFRJ koja je samo u prošloj godini dobila više od 30 nagrada u oblasti kulture i izdavaštva. Podgorički sajam okupio je preko stotinu izlagača iz čitave Evrope, a kako se u obrazloženju nagrade navodi Službeni glasnik je u takvoj konkurenciji nagrađen kao najbolji izdavač zbog najsveobuhvatnije naučne i kulturne ponude.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    10. maj 2017 | 16:04

    Sluzbenom glasniku , sve cestitke ! Za izdavastvo i izboru literature i nagradi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA