Severna Koreja: Zavera SAD i Južne Koreje da ubiju Kim Džong Una je objava rata!

Ofanziva će podrazumevati "uklanjanje obaveštajnih i zavereničkih organizacija SAD i Južne Koreje"

  • 4

Misija Severne Koreje pri UN saopštila je da je "teroristička zavera" SAD i Južne Koreje da ubiju severnokorejskog lidera Kim Džong Una, "objava rata".

Treći svetski rat počinje sledeće godine! Anonimusi imaju uznemirujuće upozorenje: tri sile učestvuju, borba će biti brutalna i brza (VIDEO)

U saopštenju misije se navodi da će korejskom antiterorističkom ofanzivom započeti "uklanjanje obaveštajnih i zavereničkih organizacija SAD i Južne Koreje", prenosi AP.

Kako se navodi, severnokorejske vlada je odlučna da "progoni i nemilosrdno uništava svakog terorističkog manijaka CIA i južnokorejske obaveštajne službe", i tvrdi da su organizatori "infiltrirali teroristu" u zemlju sa opremom za satelitsku komunikaciju.

Prošle nedelje Severna Koreja je optužila CIA da je "skovala zaveru" sa Južnom Korejom da ubiju severnokorejskog lidera Kim Džong Una hemijskim oružjem.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    12. maj 2017 | 10:42

    Ako mu se CIA namerila nema mu spasa.Oni su 1963 ubili svog predsednika pa sto ne bi Korejskog.Kim im nije nista drazi od Huseina Gadafija Milosevica i drugih sa njihove veskonacno duge liste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA