≫ 

Mladić pao sa prozora Studentskog doma: Teško je povređen, hitno prevezen u Urgentni centar!

Povređenom mladiću je ukazana pomoć na licu mesta, a zadobio je najverovatnije prelom noge i ima povredu glave

  • 5

Mladić star 24 godine teško je povređen rano jutros, kada je pao sa prozora Studentskog doma "Slobodan Bajić" u Novom Sadu. Prilikom pada on je zadobio teške povrede i u prevezen je u Urgentni centar, pišu Večernje novosti.

Detalji nesreće u Studentskom domu u Novom Sadu: Žurka se otela kontroli

Po rečima dr Mirjane Bursać, portparola Službe hitne pomoći, povređenom mladiću je ukazana pomoć na licu mesta, a zadobio je najverovatnije prelom noge i ima povredu glave. On je u svesnom stanju prevežen u Urgentni centar.

Nesreća se, kako saznaju Novosti, dogodila oko 3 sata posle ponoći, a mladić je pod još nerazjašnjenim okolnostima, pao sa prozora pomenutog doma.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    12. maj 2017 | 10:13

    Није пао тек тако...

  • Tina93

    12. maj 2017 | 12:23

    Cesto prolazim pored tog doma posto zivim dve ulice odatle. Studenti imaju obicaj da sede na prozorima ali i sa alkoholom u rukama (pivskim flasama uglavnom) tako da, nista me ne iznenadjuje da je pao. Pijan.

  • Jeretik

    12. maj 2017 | 15:22

    Najlepse , i u zivotu najvrednije sto na faksu naucis ( narocito u studenjaku) je ono o icu , picu i picicu . Knjisko znanje u odnosu na ovo zivotno znanje se svodi na ono socijalizovan si , naces posao sa prosekom 6 , pre onog sa prosekom 10 , zivot tako funkcionise , streber je streber , al dasa je dasa .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA