≫ 

Morali smo da švercujemo drogu, imamo kockarske dugove?! Neverovatna opravdanja dva Šveđanina na putu iz Grčke koje su naši carinici presreli u Preševu

Kada je uklonjen tapacirung na vratima automobila otkriveni su paketi droge umotani u najlon

  • 0

Carinici su na graničnom prelazu Preševo sprečili krijumčarenje oko 10 kilograma marihuane, saopšteno je danas iz Uprava carina.

Mislio da je pametniji od carinika: U braniku sakrio drogu, pa ostao bez nje

Droga je otkrivena kada je u 13 sati na prelaz stigao automobil švedskih registarskih oznaka u kome su bila dva Šveđanina od 30 i 35 godina koji su putovali na relaciji Grčka - Švedska.

Carinik koji je u tom trenutku radio na prelazu razgovarao je sa putnicima koji su rekli da sa sobom nose samo lični prtljag i da nemaju ništa da prijave. Radniku na carini bilo je sumnjivo kada su putnici rekli da su tri nedelje boravili u Grčkoj, a da pri tome nisu imali gotovo nikakav prtljag.

Automobil je poslat na detaljan pregled mobilnim skenerom i slika je ukazala na nepravilnosti u zadnjim vratima, vratima od prtljažnika, kao i šupljinama iznad zadnjih točkova.

Kada je uklonjen tapacirung na vratima otkriveni su paketi droge umotani u najlon, a mladići su se pravdali rekavši da su morali da pokušaju krijumčarenje zbog nagomilanih kockarskih dugova.

Još se ne zna tačno o kojim je količinama droge reč.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA