Aleksandru (15) je zbog ljubavnog trougla jezivo ubila najbrutalnija ulična banda: Terali su je stoji u ledenoj vodi, a onda ju je ona izbola 13 puta (FOTO)

Aleksandra je bila primorana da skine košulju i cipele, da stoji u ledenoj vodi i snegu kako bi "osetila bol kao hrišćani"

  • 7

Šokantni detalji pojavili su se o ubistvu 15-godišnje devojčice, koje je izvršila najbrutalnija ulična banda MS-13. Tinejdžerka Aleksandra Rejes Rivas našla se usred ljubavnog trougla i unutrašnjeg rivalstva u bandi u Virdžiniji.

Najokrutnija ulična banda: Moto "ubij, siluj, kontroliši" seje strah, novajlije imaju 13 sekundi da nekog brutalno pretuku ili su prošlost (FOTO) (VIDEO)

Aleksandru su primorali da "stoji u ledenoj vodi i izbodena je 13 puta od strane ljubavne rivalke".

Naime, ona i njen ubica, Venus Romero Iraheta, bili su ljubavnice vođe bande, 21-godišnjeg Kristijana Sose Rivasa, koji je ubijen nekoliko dana ranije. Venus je krivila Aleksandru za smrt Kristijana, i navodno je kidnapovala tinejdžerku i govorila joj "vidimo se u paklu" dok je neprestano bola nožem.

Tužioci veruju da je Venus (17) bila glavni napadač koji je izvršio brutalno ubistvo, pre nego što su otkrili stravična zlostavljanja nad Aleksandrom pre nego što je umrla. Veruje se da je jedan član bande MS-13 zvao da puše marihuanu, kada je i oteta.

Odvezena je kod nekoliko kilometara udaljenog industrijskog parka, gde je pronađeno njeno mrtvo telo. Aleksandra je bila primorana da skine košulju i cipele, da stoji u ledenoj vodi i snegu kako bi "osetila bol kao hrišćani".

Foto: Facebook Foto: Facebook

Najbrutalnija banda ikada: 100.000 članova se bori da budu prvi u svetu po broju ubistava, osvete su surove, a ovo su njihovi simboli (FOTO) (VIDEO)

Tada je priznala da je imala seksualnu vezu sa tada nestalim Kristijanom, pre nego što je rekla svojim otmičarima da zovu člana bande MS-13 kako bi dobili informacije gde se on nalazi. Besna Venus je navodno udarila tinejdžerku i bacila je na zemlju, da bi je potom ubila.

Foto: Police Foto: Police

- Venus joj je rekla da joj nikada neće oprostiti i da će se videti u paklu. Kao i da nikad neće zaboraviti njeno ime - rekao je federalni agent na sudu.

Drugi izvor blizak slučaju dodao je da je Venus isekla Aleksandrinu tetovažu, za koju se veruje da je simbolizovala njenu vezu sa Kritijanom.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA