≫ 

Za prijavu za posao iz snova ostao još SAMO JEDAN dan: Plata u Emiratima 1.500 $, plus bonusi i bakšiš. I to nije sve!

Odmah da razjasnimo, nije posao koji se uči za dan, ali daleko od toga da oni koji su vešti ne mogu da pronađu svoju oazu ako se prijave

  • 3

Jedan od najluksuznijih šoping odredišta Srednjeg istoka "Al Hazm" nudi specijalnu poslovnu ponudu u gradovima Ujedinjenih Arapskih Emirata za 10 izvršilaca, koja traje još danas. U pitanju je posao za frizere, koji će pored besplatne povratne avio-karte, vize, zdravstvenog osiguranja, dodatne obuke i plaćenog smeštaja, dobiti i platu od 1.500 dolara, bonuse i bakšiš!

Aca (30) je stjuard: Moj posao je super, često imam seks sa koleginicama i putnicama!

Očekuje se da kandidati imaju petogodišnje frizersko iskustvo, za ovo radno mesto potrebno je znanje engleskog jezika i uredno poslata radna biografija.

- Treba da je pouzdan i precuzan. Da se jasno izražava i da je sposoban za dobar odnos sa klijentima. Potrebno je da ima izražene uslužne veštine, sa prijateljskim, pozitivnim stavom. Mora da bude orijentisan na detalje, da kvalitetno upravlja vremenom poštujući prioritete i rokove u užurbanom okruženju. Takođe, poželjno je da je prilagodljiv na promene, kao i da piše, čita i komunicira na engleskom jeziku - neki su od uslova koje bi kandidat trebalo da ispunjava.

Foto: sxc.hu/flaivoloka Foto: sxc.hu/flaivoloka

Za uzvrat, za najuspešnije frizere obezbeđuje se i kratka obuka u Milanu.

Printskrin: Youtube/Alhazm | الحزم Printskrin: Youtube/Alhazm | الحزم

Salon lepote inače je smešten u veoma luksuznom šoping centru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima "Al Hazm", koji obiluje trendi buticima, restoranima i kafeima, i izgrađen je u klasičnom evropskom stilu u srcu modernog arapskog sveta.

Kompletnu ponudu pronađite i na sajtu Halo Oglasa OVDE.

Tržni centar izgleda ovako:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MS

    14. maj 2017 | 11:05

    Sa tim parama tamo koze da se slika, a da zivi ne moze...

  • victoria

    14. maj 2017 | 12:58

    Sta je u Emiratima 1500 dolara? Ne mnogo. Stanovi su veoma skupi tako da vise njih moraju da zive kao sardine da bi im sta ostalo. Drugo, tamo je jako tesko ugoditi poslodavcima, a narocito musterijama. Posao frizera je jako rizican jer samo jednom da se musterija pozali na frizuru, letis s posla, i iz zemlje. To je na svim poslovima tamo a mogu samo da zamislim da je frizerski najrizicniji jer su ljudi obicno sujetni kad je frizura u pitanju.

  • Mimi

    14. maj 2017 | 14:13

    Sada su u ponudi Emirati, a u Srbiji ništa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA