Sveštenik hteo da dokaže biblijsko čudo i pokušao da hoda kao Isus po vodi: Za nekoliko minuta, BIO JE POJEDEN!

"Završili su ga u nekoliko minuta. Sve što je ostalo od njega kad su završili sa jelom, jeste par sandala i njegov donji veš"

  • 3

Pastor koji je pokušao da reprodukuje biblijsku priču o Isusu Hristu koji hoda po vodi, svoj čin završio je tako što su ga pojeli krokodili.

Vojnik uhvatio džinovsku zmiju, pa napravio bogovsku supu (FOTO)

Pastor, identifikovan kao Džonatan Mthetva, iz verske skupine "Svetac poslednjih dana crkve", pokušao je svoju demonstraciju na poznatoj "Krokodil reci" u blizini Vajt River Mpumalanga u Južnoafričkoj Republici, i pritom tragično izgubio život u subotu ujutro.

Mthetva je tog dana pokušavao da pokaže biblijsko čudo svojim sledbenicima, a prema pisanju "Herald Zimbabvea" nakon što je pao u "Krokodil reku" napali su ga tri krokodila i pojeli ga, potvrđuju očevici.

Đakon Nkosi, član crkve, izjavio je listu da ih je "pastor učio o veri prošle nedelje", da je obećao da će im dokazati svoju veru, ali je pri tome tragično nastradao.

- Mi još uvek ne razumemo zašto se to dogodilo i zato se molimo cele nedelje - rekao je đakon.

Pastor Mthetva je prema rečima okupljenih ušao u vodu i kada je bio 30 metara unutar reke, pokušao je da se popne iznad vode kako bi mogao da počne da hoda, ali su mu se tada približila tri krokodila maltene niotkuda i počela da se goste njime.

- Završili su ga u nekoliko minuta. Sve što je ostalo od njega kad su završili sa jelom jeste par sandala i njegov donji veš koji su lebdeli iznad vode - priča uplašeni Nkosi.

Hitna pomoć odmah je došla na lice mesta, ali na žalost nisu imali mnogo posla budući da je leš bio maltene sasvim pojeden, piše "dailypost.ng".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dino

    16. maj 2017 | 20:01

    Eh to se nikada nebi moglo dogoditi SPC vladikama oni svoju veru iskazuju vožnjom Land Rovera i Audi A8 i odlično im idenarod I'm veruje I placa za njihovu veru

  • Intercooler

    16. maj 2017 | 16:45

    Ima boga :)

  • Jeretik

    16. maj 2017 | 22:00

    Ima svestenik jos jednu sansu da dokaze biblijsko cudo , nek vaskrsne .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA