Moj muž ima dečka: Brakom samo prikriva istinu o sebi i zadržava socijalni status

Ne mali broj homoseksualaca želi da ima i decu, ali im konzervativna sredina u kojoj žive to onemogućava, što zakonski, što osudom

  • 1

- Stupanje u brak sa ženom je način da homoseksualna osoba zadrži socijalni status, posao, platu ili sigurnost toplog doma, a da pritom nastavi da ispoljava prave seksualne porive i želje. Kada bi se ove pojave liberalizovale, verujem da bi bilo i mnogo manje takvih zgroženih žena, a i homoseksualci ne bi morali toliko da glume strejt osobe  - objašnjava psihoterapeut Marko Braković.

EVO ZAŠTO POSTOJE GEJEVI! Naučnici konačno otkrili pravu istinu o homoseksualizmu!

Ovaj eksperiment otkriva da li ste prikriveni gej

Biseksulanost predstavlja osećaj seksualne želje i privlačnosti koji je usmeren ka oba pola. Dakle, biseksulanu osobu privlače i muškarci i žene.

- Biseksualnost kod homoseksualaca uglavnom predstavlja socijalni i kulturološki kompromis sa okolinom i prikrivanje vlastite gej orijentacije. Zbog toga se dešava da se neke supruge zgroze kada saznaju da im muž ima dečka! Ne mali broj homoseksualaca želi da ima i decu, ali im konzervativna sredina u kojoj žive to onemogućava, što zakonski, što osudom - kaže Braković.

Na kraju, gde je granica seksualnih sloboda? Odgovor je lak. Granica seksualne slobode nastaje tamo gde je ugrožena sloboda vašeg seksualnog partnera koje god da je veroispovesti, boje kože, seksualnog opredeljenja ili socijalnog statusa.

Perverzije nisu u seksualnom činu, već su tamo gde jedan od partnera pati ili je mentalno ili fizički ugrožen.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/bgonline.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milence

    17. maj 2017 | 17:13

    Drage moje žene,to malo muževa što imate čuvajte kao oči u glavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA