Dok su druge devojčice pristizale u svečanim haljinama i štiklama, Melisa i Valentina su na svoje matursko veče dojahale na konjima (FOTO) (VIDEO)

Iako izuzetno mlade Melisa i Valentina su sa dosta iskustva i u konjičkoj opremi jahale konje, što celokupnom prizoru davalo posebnu draž

  • 0

Tradicionalno maj mesec obeležava svečani ispraćaj maturanata osnovnih i srednjih škola na području gradova BiH, ali maturanti iz Tuzle dosetili su za poseban prevoz kojim su došli matursku svečanost.

Tamara poklanja svoju matursku haljinu jednoj devojci, i nije jedina: Pokrenula je neviđenu akciju na Fejsbuku (FOTO)

Ispraćaj maturanata Osnovne škole Tušanj bio je posebniji i neobičniji od svih drugih. Razlog zbog kojeg su svi prisutni bili iznenađeni, ali i oduševljeni prizorom je dolazak maturantkinje Melise Skokić, koja je zajedno sa drugaricom Valentinom Drolc jašući konje “Janu i Doganu”, stigla ispred hotela “Mellain”.

Foto: tuzlanski.ba Foto: tuzlanski.ba

Iako izuzetno mlade Melisa i Valentina su sa dosta iskustva i u konjičkoj opremi jahale konje, što celokupnom prizoru davalo posebnu draž.

- Ljubav prema konjima traje pune tri godine, Melisa ih je posebno zavolela i zajedno smo članovi KK Vranac Tuzla. Izrazila je želju da je na matursko veče isprate upravo njeni ljubimci, a kao i svaki otac, tu sam da ispunim želju svojoj ćerki koja je skupa sa prijateljicom Valentinom večeras jahala ulicama Tuzle i kako sam uspeo da vidim izmamile su brojne osmehe na licima naših sugrađana. Zahvalio bi se konjičkom klubu Vranac, obzirom da su nam izašli u susret i Melisi ispunili veliku želju - rekao je Almir Skokić, otac mlade maturantkine, piše Tuzlanski.ba.

Foto: tuzlanski.ba Foto: tuzlanski.ba

Konji su iz konjičkog kluba Vranac Tuzla , članovi Ergele Vranac učestvovali su na brojnim manifestacija gde su sa svojim izabranim jahačima i konjima neretko osvajali priznanja.

Mladi maturanti nisu krili raspoloženje na licima, fotografisali su se sa konjma, a potom je slavlje nastavljeno u hotelu.

Foto: tuzlanski.ba Foto: tuzlanski.ba

Ispraćaj Maturanata Osnovne škole “Tušanj” ostaće upamćeno po ovom neobičnom i simpatičnom prizoru koji je oduševio sve prisutne.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA