Uhapšen Cecin otac, u pijanom stanju izazvao udes!

Slobodan Veličković je priveden u stanicu u Žitorađi na trežnjenje jer je alko-testom utvrđeno da je imao 1,22 promila alkohola u krvi. U saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih

  • 9

Slobodan Veličković (63), koji je odbornik Jedinstvene Srbije u Skupštini opštine Žitorađa, zadržan je juče na trežnjenju u policijskoj stanici u ovom selu pošto je vozio automobil pod dejstvom alkohola i izazvao udes.

U nesreći koja se dogodila oko 18.30 sati nije bilo povređenih, ali je ocu folk zvezde Svetlane Ražnatović alko-testom utvrđeno da je imao 1,22 promila alkohola u krvi.

- Učesnici u saobraćajnoj nezgodi, s obzirom na to da nisu mogli da se dogovore ko će platiti štetu, tražili su da na teren izađe saobraćajna policija. Patrola je brzo došla i konstatovala da Veličković deluje pijano. Kako o tome ne bi spekulisali, urađen je alko-test koji je pokazao da je poznati stanovnik Žitorađe prilično pijan. Po novom zakonu, on je priveden u stanicu policije na trežnjenje - objašnjava sagovornik lista "Alo" iz policije.

Na pokušaje da se sazna više detalja o ovom sudaru u kući Veličkovića niko se nije javljao , a o nesreći nisu znale ni njegove komšije u Žitorađi.

(Izvor: Alo / Foto: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    17. jul 2012 | 09:10

    Odbornik...Bruka i sramota...Sta doticni gospodin ima od skole

  • I sta ce biti na kraju

    17. jul 2012 | 12:27

    1.22 promila u krvi to je 2.5 puta vise od dozvoljenog! Drugim recima bio je pijan ko letva! Hvala Bogu da nije bilo zrtava. Nesto mi govori da ce vuk da pojede magarca. Em odbornik em Cecin otac. Dal ce i stetu da plati.

  • Tamo neki

    17. jul 2012 | 10:30

    Seljačina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA