"Jao sine, nisi smeo da digneš ruku na sebe zbog tog ološa": Majka nastradalog fudbalera se zarekla da će isterati pravdu

- Nije pošteno, joj Gane, najbolji moj sine. Isteraće majka pravdu, neću se smiriti dok zlikovci ne budu kažnjeni - jecala je majka na sahrani

  • 24

"Jao sine,...Nisi smeo da digneš ruku na sebe zbog tog ološa...Vidi sine, brat ti je doneo kopačke na grob", ovako je juče zakukala majka Dragana Jovićević nedelju dana nakon samoubistva Dragana Miloševića (22)na groblju u Metikošima kod Kraljeva.

Fudbaler (22) se obesio na Novom Beogradu zbog zlostavljanja: Muškarci ga ubadali olovkom u rebra i pretili da će ga zaklati

Nesrećni mladić obesio se nakon traume koju je doživeo nakon što su ga u kraljevačkoj kladionici "Olimp" 2013. godine brutalno pretukli Savo Pavlović (49), zvani Šiptar i Predrag Milošević (49) zvani Vukas, podigao je Srbiju na noge.

- Nije pošteno, joj Gane, najbolji moj sine. Isteraće majka pravdu, neću se smiriti dok zlikovci ne budu kažnjeni. Ne pomažu majki lekovi, moja rano, moja tugo doživotna - jecala je očajna Dragana klečeći pored groba svog sina.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Dragana podseća da joj se sin nikada nije žalio na okršaju u kladionici u kojoj su ga prebili:

- U to vreme Dragan je živeo sa ocem u Kraljevu, a ja sam zbog bolesti sina Dimitrija prešla u Beograd. Primetila sam da više nije isti, odvela sam ga kod psihijatra. lečili su ga od teške psihoze - kaže Dragana dok lije suze.

Dragana kaže da je njen sin svake noći imao košmare i vikao "Pustite me, pustite me". On je posle tuče u Kraljevu, prešao da živi u Beograd sa braćom.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruzaa

    23. maj 2017 | 09:02

    Tuga do neba....nedao Bog da itko dozivi kao ova Majka.....strasno da svoje dete ukopa.....a zlikovce zatvorit i kljuc bacit,ne dati im ni hrane ni vode pa neka krepaju u naj tezim mukama.....a pokojnom Draganu nek Bog da vecni mir

  • Maja Kv

    23. maj 2017 | 08:28

    Kazniti zlikovce. Sta se i dosad cekalo.

  • Damica

    23. maj 2017 | 09:37

    Dokle vise da cutimo i saginjemo glavu.Svaki dan jedan mladi zivot digne ruku na sebe.Kaznite zlikovce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA