≫ 

Uhapšena učesnica "Parova" zbog droge

Zajedno sa njom privedena je i ženska osoba V.V.F., koja je ubrzo i puštena

  • 15

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Ema Lapin (22) uhapšena je nakon što je u njenom stanu otkrivena veća količina narkotika

U stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, pronađeno je oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica sa tragovima marihuane.

Zajedno sa njom privedena je i ženska osoba V.V.F., koja je ubrzo i puštena. Emi Lapin određeno je policijsko zadržavanje.

Konsultovan je dežurni tužilac VJT-a u Beogradu.

Ema Lapin, pevačica i starleta, učestvovala u rijalitiju "Parovi" 2015. godine.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polat

    25. maj 2017 | 09:59

    imala bi DB Srbije pune ruke posla u parovima vecinom su to prestupnici,kriminalci,a najvise onih sto trckeraju za narko kartel I jos se ponose time,da ima zakona tv hapy nebi postojala ali ocigledno je da neko dobro podmazuje

  • Drug

    25. maj 2017 | 09:52

    Pod mac bato

  • Nina

    25. maj 2017 | 10:50

    A nacionalna frenkvencija se omogućava vlasniku koji snima i emituje beskonačan rijaliti sa ovakvim kriminalcima najgore vrste i ljudima sa taloga ljudskog drustva jos ih i mediji promovisu. Zalosno da niko odgovoran u drzavi niti reaguje niti ista preduzima da se ovo zlo zaustavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA