Pedofil se predstavlja kao Dijana iz Srbije na Fejsbuku: Traži fotografije dece od roditelja, majke ga uhvatile na delu! (FOTO)

Nova pedofilska prevara kruži društvenim mrežama

  • 1

Alarmantna poruka objavljena je na službenom Fejsbuk profilu "Udruge Lavice – zaštita i pomoć žrtvama pedofila"! Naime, majke maloletne dece iz Hrvatske upozoravaju se na poruke koje ovih dana šalje još uvek nepoznata osoba s prebivalištem u Francuskoj, predstavljajući se kao urednica modnog časopisa za devojčice u potrazi za novim modelima.

 

On deluje kao fini deka (92): Ali kad čujete šta je radio devojčici od 11 godina, povraćaće vam se (VIDEO)

 

Ovakve poruke, navode, stižu sa više profila.

 

- Molimo za pažnju… Pročitajte i javite se u inboks ako ste među onima koji imaju ovakve poruke - navode iz Udruženja.

 

Prema njihovim rečima, nekoliko osoba imalo je kontakt sa različitim profilima koji šalju identične ili slične poruke. Imaju i skrinšot poruka sa dva različita profila.

 

- Ovim putem molimo vas da se javite ukoliko ste primili ovakve poruke, bilo da je osoba koja traži detalje o polu vašeg deteta ili da je novinarka koja traži slike vas uslikane kao dete ili slike vašeg deteta da vam plati… Navodno je iz Srbije, ali boravi u Francuskoj. Nemojte ignorisati i nemojte prijaviti profil Fejsbuku pre nego što sve poruke spremite i prijavite policiji. Javite se.

 

 

 

- Javite nam se u inboks, potrebno je prijaviti policiji profile i priložiti poruke, što vas je više to bolje...molimo vas da ne ignorišete ovo, javite se ako ste među onima koji su primili ovakve poruke...

 

 

 

 

 

 

 

(Telegraf.rs)

 

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Devojcica

    16. jun 2017 | 11:04

    Isuse! Treba ih kastrirati, zigosati i zatvoriti u specijalne ustanove da zive u zivotinjskim uslovima. Ne, oni su bolesni ljudi. Zigosanje, da se Zna i ne znam kakvu kaznu izreci, najgoru mogucu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA