≫ 

REKORDNA ZAPLENA U NOVOM SADU: Oduzeto 5 kilograma droge, oružje i municija, uhapšeno troje (VIDEO) (FOTO)

Pretresima u Novom Sadu, Vrbasu, Bačkoj Palanci i Sremskim Karlovcima pronađeno je više od četiri kilograma marihuane, heroin, "ekstazi" i druge psihoaktivne supstance, kao i laboratorija za proizvodnju droge u veštačkim uslovima

  • 3

U opsežnoj akciji suzbijanja narkomanije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su tri osobe, osumnjičene za nelegalnu trgovinu drogom i zaplenili blizu 5 kilograma različitih narkotika, oružje i municiju. Protiv još dvoje osumnjičenih biće podnete krivične prijave za neovlašćenu prodaju i posedovanje opojne droge.

Pakovao duvan u balama i najlonskim kesama: Policija izmerila - ravno 3,6 tona duvana!

Istorijska zaplena kokaina: Ameri zaustavili prodor 17.000 kilograma droge, a kad čujete kolika joj je vrednost, neće vam biti dobro

Pretresima u Novom Sadu, Vrbasu, Bačkoj Palanci i Sremskim Karlovcima pronađeno je više od četiri kilograma marihuane, heroin, "ekstazi" i druge psihoaktivne supstance, kao i laboratorija za proizvodnju droge u veštačkim uslovima.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Policija je zaplenila i više komada nelegalnog oružja, ručnu bombu i 320 metaka različitog kalibra, kao i novac, u ukupnom iznosu od oko 16.000 evra, za koji sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su Novosađani A.V. (28) i D.M. (30), kao i P.Š. (35) iz Bačke Palanke. A.V. se tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Sva trojica zadržana su do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje, u zakonskom roku.

Pogledajte i video akciije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cko

    27. maj 2017 | 15:01

    Odradila konkurencija uz pomoc jataka iz MUP-a, kaoi obicno. "Pet kile od drogu (znaci 2 gr belog u paketu)" - koga vi lozite, preko Srbije se tonama transportuje roba iz Avganistana?!

  • Ce Ge Vara

    27. maj 2017 | 22:48

    Dragovica iz Veternika hapsili dva puta, jednom za 30 kg a drugi put za 50 kg droge.Eno coveka kuci na slobodi.

  • Dekan

    27. maj 2017 | 21:53

    Samo troje uhapseno ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA