Drama Britiš ervejza i dalje traje: Putnici dobili novo saopštenje

- Svi putnici čiji su letovi otkazani juče ne bi trebalo da putuju do aerodroma danas osim ako već nemaju bukirane karte za drugi let - navodi se u soapštenju londonskog aerodroma Hitrou

  • 2

Uprava londonskog aerodroma "Hitrou" saopštila je da se danas očekuju nova odlaganja i otkazivanja letova "Britiš ervejza" i poručila putnicima već otkazanih letova da ne dolaze na aerodrom ukoliko nemaju karte bukirane za druge letove, prenosi Rojters.

 

Nešto se čudno dešava u Londonu: Posle evakuacije iz pozorišta, otkazani i svi letovi na aerodromu!

 

- Nakon jučerašnjih problema sa sistemom informacionih tehnologija (IT) "Britiš ervejza", odlaganja i otkazivanja letova "Britiš ervejza" se očekuje danas. Svi putnici čiji su letovi otkazani juče ne bi trebalo da putuju do aerodroma danas osim ako već nemaju bukirane karte za drugi let - navodi se u soapštenju tog aerodroma.

 

Britanska aviokompanija "Britiš ervejz" saopštila je da nastoji da danas radi po "skoro normalnom" rasporedu letova sa londonskog aerodroma "Getvik" i obavi većinu letova sa prestoničkog aerodroma "Hitrou" nakon što je prekid u snabdevanju strujom juče izazvao haos hiljadama putnika.

 

- Nastavljamo trud na ponovnom uspostavljanju svih nasih sistema informacionih tehnologija (IT)... Refundiramo nova ili menjamo bukinge putnicima kojima su letovi otkazani što je pre moguće. Izuzetno nam je žao zbog ogromnih smetnji izazvanih putnicima - navodi se u saopštenju "Britiš ervejza".

 

Foto: Wikipedia/Hansueli Krapf

Foto: Wikipedia/Hansueli Krapf

 

Ova aviokompanija sinoć je saopštila da je razlog za pad sistema informacionih tehnologija (IT), zbog čega su otkazani letovi sa glavnih londonskih aerodroma "Hitrou" i "Getvik", prekid u snabdevanju strujom.

 

- Verujemo da je uzrok prekid u snabdevanju strujom i nemamo dokaze da je reč o sajber napadu - naveo je u video poruci na Tviteru direktor "Britiš ervejza".

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    28. maj 2017 | 19:58

    Циркус, ето шта направи компјутер од човека...када би нестало интернета, пола запада би се убило, а друга половина би скапала од глади чекајући да проради (да могу да наруче клопу).

  • zoran

    28. maj 2017 | 21:12

    Bice tu jos zezanja.Ovo je samo pocetak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA