≫ 

Običan let iznad Kraljeva pretvorio se u bajku za Tamaru i Nebojšu: Pogledala je prema zemlji, a tamo je čekala prelepa poruka (FOTO) (VIDEO)

- Osećala sam se u trenutku zbunjeno, a onda prijatno iznenađeno i srećno, i verovatno ću danima o ovome misliti - rekla je lepša polovina para

  • 3

Da još ima onih koji smatraju da je prosidba čin koji treba da bude nešto što će se pamtiti celog života, pokazao je primer Nebojše Vučićevića i Tamare Pendić iz KraljevaNebojša je odlučio da od jednog, naizgled običnog panoramskog leta iznad Kraljeva, napravi pravo iznenađenje svojoj budućoj supruzi, i tako njihovu trogodišnju vezu krunišu brakom.

Pored Jovane stoji drug, ali ona gleda u svog dečka, u šoku zbog toga šta je obukao dok je prosi (FOTO)

Njih dvoje su danas zakazali let sportskim avionom iznad Kraljeva, a prijatelji su na zemlji pripremili iznenađenje i poruku Tamari da se uda za Nebojšu.

Printksin: Tanjug Printksin: Tanjug

Dok su leteli iznad grada, poznanici su na pisti Sportskog aerodroma u Kraljevu razvukli natpis na kojem je bila ispisana poruka: Tamara volim te, udaj se za mene.

U trenutku kada su preletali avionom iznad ove poruke, dimni signali u različitim bojama okruženi oko platna sa porukom, signalizirali su pilotu da preleti iznad, i u tom trenutku Tamara je ugledala šta je bilo napisano. Tada joj je Nebojša poklonio prsten i zaprosio je.

Printksin: Tanjug Printksin: Tanjug

- Osećala sam se u trenutku zbunjeno, a onda prijatno iznenađeno i srećno, i verovatno ću danima o ovome misliti. Prelepo mi je i divno se osećam - rekla je Tamara kada je izašla iz aviona.

A na pisti su ih dočekale baklje i flaše šampanjca kako bi svi nazdravili budućem braku.

Printksin: Tanjug Printksin: Tanjug

- Posle dva meseca razmišljanja kako da zaprosim Tamaru, a da to ne bude nešto obično, sa prijateljima sam se dogovorio da to učinimo na ovaj način. Sve je ispalo prelepo i presrećni smo - ispričao nam je Nebojša.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    30. maj 2017 | 22:12

    Лепо.Желим им дуг и срећан брачни живот,уз пуно љубави и поштовања.

  • Sani

    30. maj 2017 | 22:54

    Srećno vam i dugovečno bilo! Prelepa prosidba :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA