≫ 

Jel ovo HAARP iznad njegove njive: Poljoprivrednici u Srbiji ponovo u čudu zbog tragova na nebu (FOTO)

"Chemtralis i harp su dva različita sistema, a oba koriste, jedan za kontrolu klime, a drugi za trovanje", stoji u jednom od komentara

  • 6
Foto: Facebook/Tamás Rakk‎/Dobra zemlja Foto: Facebook/Tamás Rakk‎/Dobra zemlja

Jedna krajnje bezazlena fotografija polja i šume sa vedrim nebom iznad, prošaranim belim tragovima (vrlo verovatno od mlaznog aviona), izazvala je mnoštvo skeptičnih i u manjem broju šaljivih komentara.

Naime, na Fejsbuku, u grupi koja okuplja poljoprivredne radnike osvanula je fotografija koja prikazuje nebo sa tragovima, nalik onima od aviona, koju svakodnevno viđamo, pa je krenula polemika na temu da li je u pitanju HAARP.

HRVATSKI MEDIJI TVRDE: HAARP trenutno miruje, ali uskoro će proraditi, a tada nastaje PAKAO

Uz fotografiju je stavljen komentar: "Šta mislite jel HAARP u pitanju?", na šta su se nadovezali odgovorima da je to 100 posto, da je to previše očigledno...

"Chemtralis i harp su dva različita sistema, a oba koriste, jedan za kontrolu klime, a drugi za trovanje", stoji u jednom od komentara.

Teoretičari zavera kažu da je Program za istraživanje polarnog svetla (HAARP) odgovoran za gotova sva zla koja se dogode na svetu.

ISTRAŽIVANJE ZEMLJINE JONOSFERE ILI KONTROLISANJE VREMENSKIH PRILIKA?

Foto: Wikipedia/Michael Kleiman, US Air Force Foto: Wikipedia/Michael Kleiman, US Air Force

HAARP su izgradile američke vlasti kako bi korišćenjem visokih frekvencija istraživali zemljinu jonosferu, ali od samog početka programa u devedesetima, teoretičari zavera govore da je to zapravo postrojenje za kontrolu vremenskih prilika.

Teorije o HAARP-u se lako "primaju" u narodu budući da stalne suše i poplave ugožavaju rod, kao što se desilo ove godine nakon serije oluja.

Foto: Facebook/Tamás Rakk‎/Zoran Nestorovic/Dobra zemlja Foto: Facebook/Tamás Rakk‎/Zoran Nestorovic/Dobra zemlja

I srpski filozof Velimir Abramović, jedan od vodećih teoretičara zavera na našim prostorima, uveren je u natprirodne sposobnosti istraživačkih stanica.

On govori da HAARP direktno utiče na vremenske prilike: "Direktna proizvodnja ciklona nad zadanom teritorijem spada u najjednostavnije HAARP operacije".

U nedavnom razgovoru za makedonske medije, rekao je da postoje dokazi o kontroli vremena i to na Balkan.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    31. maj 2017 | 12:31

    Harp kad kazu da postoji meni smesno. Pa da postoji nikada ne bi bili haos po americi sada rusiji. Ljudi niko vremenom ne moze da upravlja. A ovi tragovi su od aviona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA