Jezivo nevreme pogodilo Čačak, ceo grad ostao bez struje

Čačak je danas nekoliko puta zahvatilo nevreme sa jakom kišom i grmljavinom

  • 3

Grad Čačak je oko 14 časova ostao bez električne energije, a prekid u napajanju strujom koji je trajao oko 60 minuta izazvalo je jako nevreme sa kišom.

Kiša, pljuskovi i grmljavina urnišu celu Srbiju: U nekim gradovima haos je već počeo, evo kada nevreme stiže u vaš grad (FOTO)

U Elektrodistribuciji Čačak rečeno da je "do ispadanja trafo stanica" na području zapadne Srbije, Požege i Užica došlo zbog vremenskih nepogoda sa jakom kišom i grmljavinom koja je danas zahvatila to područje.

Tokom prepodneva, zbog grmljavine, bilo je ispada trafo stanica i u Čačku, na gradskom području, ali su u roku od desetak minuta kvarovi otklanjeni.

Čačak je danas nekoliko puta zahvatilo nevreme sa jakom kišom i grmljavinom.

RHMZ je izdao upozorenje da će vreme u četvrtak biti nestabilno, s lokalnim plјuskovima i grmlјavinom. Kiša je jutros pljuštala u Beogradu. Žuti i narandžasti meteoalarm su na snazi na teritoriji cele zemlje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusan

    1. jun 2017 | 16:51

    pogledao sam prognozu koju je pre par dana rhmz najavio za ovu nedelju.glasila je, uzivajte u lepom vremenu, cela nedelja bez padavina.posle samo tri dana je bojio alarme u zuto, crveno, zeleno.....

  • plavi safir

    1. jun 2017 | 16:45

    Blokirate mi vezu sa Čačkom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA