Ukoliko imate oružje, morate ga prijaviti: Za to je određen rok, evo i do kada

Tokom četiri meseca legalizacije fizička i pravna lica mogu registrovati oružje za koje ne poseduju odobrenje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije

  • 5

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije saopštilo je danas da je od 1. juna do 1. oktobra ove godine u toku legalizacija oružja.

U Francuskoj izbio državni skandal zbog Srbina: Godinama švercovao sa carinicima! (FOTO)

Ako imate oružje kod kuće, sad je prilika da ga legalizujete: Evo do kada ćete imati priliku da zakonski to uradite

Vlasnici oružja - fizička i pravna lica - mogu da predaju oružje i municiju u najbližoj policijskoj upravi ili policijskoj stanici, bez dokazivanja porekla oružja i municije i neće odgovarati za neovlašćeno nabavljanje i držanje oružja.

Tokom ova četiri meseca legalizacije fizička i pravna lica mogu registrovati oružje za koje ne poseduju odobrenje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dred

    2. jun 2017 | 09:37

    Eve sad'cu...))

  • Dragan

    2. jun 2017 | 13:17

    Ocu juce

  • The Spatula

    2. jun 2017 | 15:29

    Samo budala moze da prijava oruzje da bi vama placala porez. Ko ima, pametnije je odnesite i odrecite se u korist drzave pa neka ga oni koriste. Kad nas siptari budu napali, branicemo se prackama ili duvaljkama. Porez na luksuz, koji je uveo seselj a niko ga se ne odrice. Toliko o tome da se borite za narod i da narodu bude bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA