≫ 

Jecaji na sahrani malog Denisa (3): MAJKA SOTONA više puta pokušala da ga ubije, otac slomljen, komšije ćutale o zlostavljanju dečaka (VIDEO)

Telo svog sina nosio je Rešid Pašić koji je stigao iz zatvora u Bihaću. Žene su plakale, a muškarci su krišom brisali suze

  • 3

Na brdu iznad Elezovića, petnaestak kilometara od Velike Kladuše u Bosni i Hercegovini, sahranjen je trogodišnji Denis Pašić. Telo su izvadili iz kombija za dženaze koji ga je dovezao iz Pule, javlja Jutarnji list. Tokom poslednjih dana na površinu su isplivali novi detalji o ovom stravičnom ubistvu koji je šokiralo region, a kao glavni krivci navode se detetova majka i institucije koje nisu na vreme reagovale. Ovu majku mnogi tamošnji mediji kao i javnost, nazivali su MAJKOM SOTONOM, zbog nezapamćennog zločina koji je učinila.

Hronologija jezivog ubistva malog Denisa (3): Majka se slomila i sve ispričala

Majka monstrum za koju se sumnja da je ubila sina (3) u Puli se nudila muškarcima na internetu, imala slike samo za odabrane (FOTO)

Telo svog sina nosio je Rešid Pašić koji je stigao iz zatvora u Bihaću. Žene su plakale, a muškarci su krišom brisali suze.

Dok je hodža govorio molitvu nad detetom umotanom i položenom na postolju, Rešid se slomio i zajecao.

Denis Pašić ubijen je pre devet dana, a njegovo je telo pronađeno u zalivu kraj Pule.

Rešid Pašić potpisao je u ponedeljak saglasnost za sahranu sina, čije se telo nakon obdukcije nalazilo na patologiji pulske Opšte bolnice.

Za ubistvo su optužene majka, Kjara Pašić Rojnić (32) i 14-godišnjakinja koja joj je navodno pomagala. Maloletna devojčica je štićenica doma i ranije je takođe bila problematična, a saznalo se da je navodno i sama zlostavljano dete. Obe su zadržane u pritvoru.

Detalji o majci

Slučaj monstruoznog ubistva u Puli istraživala je ekipa Provjerenog sa Nove TV.

Tetka ubijenog dečaka, Kadifa Pašić, tvrdi kako su prijavljivali slučaj centru za socijalni rad i kako se i sam otac, koji se trenutno nalazi u zatvoru, bojao za sina. Tragedija je mogla biti sprečena jer je Kjari Rojnić oduzeta poslovna sposobnost, ali ne i starateljstvo nad trogodišnjim detetom.

Printskrin: HRT Printskrin: HRT

- Institucije u Puli su znale da Kjara nije bila sposobna za odgajanje deteta. Priča se da ima dijagnozu bipolarne ličnosti i da se navodno bavi prostitucijom - kaže anonimni izvor.

Njene fotografije i statusi na Fejsbuku vode u tom smeru, no niko to nije službeno potvrdio. Navodno je preko interneta upoznala i izvesnog Makedonca zbog kojeg se i rešila sina.

Foto: Facebook/Chiara Rojnic Foto: Facebook/Chiara Rojnic

- Odlučili su da ga ubiju, dali su mu tablete i rakiju, a nakon toga se mališan onesvestio. Kad se dete opet probudilo, ona se prodrala: "Šta si još živ?", a u jednom trenutku je mali promrljao: "Mama, zašto ću da umrem". Onda je ona izgubila razum i počela je da ga guši - rekao je za Provjereno Kristijan Bijažić, poznanik bake ubijenog dečaka Denisa, prenoseći glasine koje kruže.

Zbog njenog promiskuiteta završio se i brak sa Denisovim ocem. On se sada nalazi u zatvoru u Bosni i Hercegovini.

Foto: Facebook/Chiara Rojnic Foto: Facebook/Chiara Rojnic

Kjarina majka, koja se sa njom susrela dan posle ubistva, zamolila je za razumevanje jer brine o Kjarinoj starijoj ćerki. Telefonski su nam i ona i njena druga ćerka, Kjarina polusestra, potvrdile da je ona bila loše, i da se to znalo. Trenutno je bila u postupku oduzimanja poslovne sposobnosti, a uprkost tome, institucije su joj dozvolile brigu o malom Denisu.

Centar za socijalni rad u Puli, mesto koje se poziva na odgovornost, odbija da da komentar, piše Dnevnik.hr.

Niko nije prijavljivao zlostavljanje deteta

Zanimljivo je da niko od komšija nije prijavljivao zanemarivanje i zlostavljanje deteta. Kao što je izostala reakcija pre događaja, tako ni sada susedi nisu raspoloženi za komentare.

- Krivimo i te susede što su sve znali, a nisu nam javili. Sve je moglo da se odigra drugačije - kaže Denisova tetka, Kadifa.

Fotografije sa sahrane pogledajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Video: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    2. jun 2017 | 13:40

    Monstrum,a njima je mesto u kavezu!!!

  • Ivana

    5. jun 2017 | 00:04

    Nisam ni mogla dalje da citam posle onog sto je detence majci reklo....kamen da zaplace...Neka ga andjeli cuvaju a monstumu najgori ostatak zivota zelim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA