≫ 

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo majke na Vidikovcu: Stravičnom zločinu prethodio višegodišnji horor

Kako je navedeno, zajedničkim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Pirotu uhapšen je M.S. (36)

  • 3

Osumnjičen za ubistvo majke na Vidikovcu, 30. maja ove godine, uhapšen je u blizini tvrđave "Kale" u Pirotu gde se skrivao nakon zločina, saopštio je MUP. M.S. (36) koji se sumnjiči da je ubio svoju majku Zlaticu, čije telo je pronađeno u sredu nakon što se on izlanuo i supruzi priznao ubistvo, među komšilukom je poznat kao problematičan momak.

Sin ubio majku na Vidikovcu: Telo žene dva dana bilo u stanu, dok ubica nije priznao ženi šta je uradio

- On je zaslužan i za očevu smrt, koji je umro pre nekoliko godina od infarkta. Nije više izdržao sinovljevo ponašanje. M. je imao običaj da se skida go pred roditeljima, a da ne govorim o porocima koje je imao i tučama - rekao je jedan od komšija za "Alo!".

Po njegovim rečima, M. je čak proveo nekoliko godina i u zatvoru, a u tučama je imao običaj da koristi i noževe. Kako komšije tvrde, Zlatica se često žalila da je sin kinji i maltretira, a on je pričao za nju da je psihički bolesnik.

- M. je sa majkom u tom stanu živeo do otprilike 10 godina, a onda se preselio bliže centru grada. Od tada je redovno maltretirao nesrećnu ženu. Tukao ju je kad god nije imala da mu da novac. Svakog meseca ga je prijavljivala. Jednom joj je naneo teške povrede, zbog čega je bio i osuđen - izjavio je za "Alo!" sagovornik upoznat sa slučajem.

- Jednom je prijavila da joj je uzeo nekoliko hiljada dinara i ključeve od stana. Od policije je zahtevala da ga pronađe i da joj samo vrati ključeve. Jednostavno, bilo joj je žao sina, uprkos svim nedaćama. Pokušavala je da ga zaštiti, uz izgovor da je droga razlog za sve te probleme koje joj stvara. Uzalud su je ubeđivali, uvek je odustajala od prijava - kaže sagovornik "Aloa".

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug / Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    2. jun 2017 | 18:45

    Znaci policija I socijalni radnici ce odgovarati za smrt ove zene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA