Užas u Kraljevu: Motociklista se zakucao u banderu, pa poginuo na licu mesta. Maloletni vozač KRITIČNO!

Do nezgode je došlo kada je motocikl marke "honda", kojim je iz pravca Dositejeve ulice upravljao vozač iz Vitanovca kod Kraljeva udario u stub električne rasvete u pravcu kretanja. Od zadobijenih povreda vozač motocikla preminuo je na licu mesta

  • 5

U saobraćajnoj nesreći u Kraljevu, u ulici Dimitrija Tucovića, život je izgubio vozač motocikla (24), dok je putnik na motociklu (17) zadobio teške telesne povrede.

LOŠA VEST ZA VLASNIKE MOTOCIKALA: Na tehničkom pregledu prave problem zbog kojeg neki neće moći da registruju dvotočkaša

Ako vidite ovakvo vozilo pored puta, kočite: Ove ZVERI vrebaju nesavesne vozače po Srbiji!

Do nezgode je došlo kada je motocikl marke "honda", kojim je iz pravca Dositejeve ulice upravljao vozač iz Vitanovca kod Kraljeva udario u stub električne rasvete u pravcu kretanja. Od zadobijenih povreda vozač motocikla preminuo je na licu mesta.

Uviđaj je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Kraljevu u prisustvu pripadnika saobraćajne policije, navodi se u saopštenju MUP-a.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA