Ovu konobaricu je terorista nemilosrdno ubo u grlo! Oni su preživeli napad u Londonu, dečko govori dok mu krv šiklja iz vrata! (VIDEO)

Kendis Hedž (31) i muškarac poznat samo kao Endru, oboje iz Australije, teroristi su isekli po grlu tokom napada u Londonu

  • 19

Australijanka koja je tokom napada u Londonu ubodena u grlo, zove se Kendis Hedž (31) iz Brizbejna. Ona se oporavlja u bolnici Sveti Tomas pošto je brutalno napadnuta u centru grada u subotu uveče, dok se, posle posla, opuštala na piću. Kendis Hedž je napadnuta s leđa dok je sedela u baru. Njene povrede nisu opasne po život.

Građani širom sveta plaču sa Londonom: Poruke podrške preplavile društvene mreže (FOTO)

Druga osoba iz Australije, koja je povređena, Endru na snimku je objasnio kako se našao usred napada tokom kog je stradalo 7 ljudi, a povređeno 48. Na snimku se vidi da drži krvavu gazu na vratu, dok opisuje teroristu koji ga je napao.

- Mrzim to, znate, sve to s muslimanima i terorizmom. Izgledao je kao prokleti muslimanski terorista. Zakačio me, ali sam uspeo da se sagnem i tako spasim živu glavu.

Pogledajte šta je Endru rekao:

Kendis Hedž je na Fejsbuku napisala:

- Malo sam u bolovima, ali preživeću. Hvala svima na željama za ozdravljenjem.

Ministarka inostranih poslova Australije Džuli Bišop razgovarala je ovog popodneva sa roditeljima oba australijska državljanina. Državljanin Novog Zelanda Oliver Dauling (32) je u komi pošto je u napadu uboden u lice. Njegova devojka Mari Bondevil je povređena.

Premijer Australije Malkolm Trnbul objavio je da je njegova zemlja apsolutno solidarna sa Velikom Britanijom.

- Naše molitve i solidarnost su danas, kao i uvek, sa narodom Velike Britanije - tvitovao je Trnbul.

Foto: Tanjug/AP/AAP Foto: Tanjug/AP/AAP

Lider opozicije Bil Šorten rekao je da je šokiran još jednim napadom u Engleskoj. On je nakratno porazgovarao sa senatorom laburista Semom Dastjarijem, koji je trenutno u Londonu, Štaviše, on je večerao vrlo blizu mesta gde se napad dogodio.

Senator Dastjari je opisao napad kao užasavajući.

- Ovo se bukvalno dogodilo 20 metara od mesta gde smo mi bili i sve smo mogli da čujemo i morali smo da prođemo pored tela - ispričao je Dastjari. - Bilo je mnogo straha, panike, konfuzije, mnogo starijih ljudi je bilo prisutno. Svi su bili u šoku.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    4. jun 2017 | 20:35

    Srpski narod je pretrpeo više zla od engleza nego od hitlera postoje činjenice englezi su ubijali skoro sve nacije na svetu .......itd

  • Lapovo

    4. jun 2017 | 18:27

    Nije strasno i mi svo vise ginuli od zapadne ruke sad su dosli i oni na red.

  • Kula

    4. jun 2017 | 19:20

    Jesu li oni ovoliko sažeto opisivali naše civilne žrtve dok su nas njihovi engleski avioni ubijali svaki dan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA