≫ 

Završena talačka kriza u Melburnu: Oslobođena zarobljena žena, ima mrtvih, jaka eksplozija odjeknula gradom (VIDEO)

Svedoci su prijavili oko 40 komada vatrenog oružja u stambenoj zgradi

  • 2

Snažna eksplozija je odjeknula Melburnom i za sada postoji informacija da je jedna žena uzeta kao talac. Kako javljaju lokalni mediji, policija je saopštila na svom Tviter nalogu da je talačka kriza u Melburnu rešena i da je ubijen čovek koji je držao ženu protiv njene volje u jednom stanu.

Crna nedelja u Londonu, ISIS preuzeo odgovornost za krvoproliće: Kristina je prva žrtva! 7 mrtvih, 21 osoba kritično (FOTO) (VIDEO)

Svedoci su prijavili oko 40 komada vatrenog oružja u stambenoj zgradi.

Eksplozija se čula oko sat vremena pre četiri ujutru po lokalnom vremenu u Bej ulici u Brajtonu, a sprecijalizovane jedinice su pokrenule istragu.

Policija je pronašla telo muškarca koji je upucan u foajeu zgrade, a mediji prenose da je još jedna osoba poginula.

Oni trenutno pokušavaju da pregovaraju sa čovekom u jednom od stanova, za koga se veruje da drži ženu kao taoca.

- Policija je na licu mesta. Imali smo pucnjavu i toku je talačka kriza. Svi putevi su zatvoreni. Izbegavajte ovo područje - napisala je policija na Tviteru.

Kasnije su dodali da pokušavaju da pregovaraju sa čovekom unutar stana. Pretpostavlja se da je sa njim jedna žena, kojoj on ne dozvoljava da izađe.

Očevici kažu da su na licu mesta naoružane policijske snage, vatrogasci i Hitna pomoć.

Sky News Australija prenosi da su dvojica policajaca upucana.

Kanal Sedam je objavio ranije da je neidentifikovani muškarac pozvao stanicu i da je navodno rekao: "Ovo je za Islamsku državu, ovo je za Al Kaidu". U pozadini se čuo glas uznemirene žene.

Za sada nema zvanične potvrde o autentičnosti poziva.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Galileo

    5. jun 2017 | 12:40

    Tuga je samo sto je uvek u pitanju ISIS. Svaki izbegli muskarac iz potpuno devastiranih i do neobnovljivosti razorenih zemalja, poput Sirije, Iraka, Avganistana pa uskoro i Libije, trebao bi da bude ozbiljna pretnja ovim zlikovackim drzavama medju kojima je i sama Australija. NIsta od zivota im nije ostalo, a da pri tom nista nikome nisu skrivili, vec su zrtve stravicne bahatosti i razbojnistva zapadnih zemalja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA