Gradonačelnik Novog Sada na mitingu Srpske liste u Gračanici!

- Uspeli ste da preživite 18 godina golgote, a svake godine imamo sve više srpske dece na Kosovu i Metohiji - izjavio je Miloš Vučević

  • 0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sa saradnicima prisustvovao je mitingu Srpske liste u selu Ugljare u opštini Gračanica kako bi izrazio podršku Srbima na Kosovu i Metohiji na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima koji treba da budu održani 11. juna.

- Učinili ste nam veliku čast pozivom da dođemo ovde i zajedno pošaljemo poruku o tome ''ko je i šta je'' Srpska lista. Ovde sam i da vam prenesem pozdrave predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, i da vam kažem da ste već pobedili jer pored Kosova polja možemo da pevamo državnu himnu Republike Srbije ''Bože pravde'', da sačuvamo ono što jesmo, a da nikog ne ugrožavamo. Uspeli ste da preživite 18 godina golgote, a svake godine imamo sve više srpske dece na Kosovu i Metohiji. Pobeda u nedelju 11. juna treba da se izbori ''olovkom i glavom'', kako bi imali najbolje poslanike, jer je Srpska lista jedina koju podržava naš narod na Kosovu i Metohiji – istakao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i zahvalio se predsedniku opštine Gračanica Vladeti Kostiću, potpredsedniku Vlade Kosova Branimiru Stojanoviću i direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije Marku Đuriću na svemu što čine za srpski narod.

Foto: novisad.rs Foto: novisad.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA