≫ 

NAVIJAČ UPUCAN U STOMAK SE BORI ZA ŽIVOT: Drama posle sukoba Delija i Grobara na Novom Beogradu!

Kako je rečeno iz KBC Zemun, jedna osoba je životno ugrožena i na reanimaciji, a jedna je lakše povređena u sukobu koji se dogodio iza restorana Staro ognjište

  • 62

Mnoge stanovnike Novog Beograda u naselju Ivana Ribara uznemirila je pucnjava u večernjim satima kada je došlo do sukoba između navijača Zvezde i Partizana. Epilog je da ima povređenih, a prema najnovijim informacijama, jedna osoba se bori za život.

>>> Pucnjava i masovna tuča Delija i Grobara na Novom Beogradu: Policija s kalašnjikovima blokirala kraj, ima ranjenih (FOTO)

Kako je rečeno Blicu iz KBC Zemun, upucan je muškarac u stomak, koji je prebačen na reanimaciju i životno je ugrožen. Takođe, u istom incidentu je lakše povređena još jedna osoba.

Kako su kazali u Hitnoj pomoći, pacijent koji je upucan prebačen je u KBC "Zemun" na reanimaciju i životno je ugrožen, a u istom incidentu u tuči je lakše povređen još jedan učesnik sukoba.

Ubrzo su naselje opkolili pripadnici interventne policije, koji su bili naoružani do zuba kalašnjikovima, a takođe je stiglo i nekoliko vozila hitne pomoći. Тоm delu naselja, gde se odvio sukob, uopšte nije moglo da se priđe.

Bila je opšta pucnjava. Mnogo ih je bilo. Ima povređenih i ranjenih – ispričao je za Telegraf jedan od svedoka.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • јупитер

    9. jun 2017 | 04:05

    Zabranite utakmice, naoruzani na dozivotan prinudni rad... da li je ovo divlji zapad ili los vestern... sramota za rodiditelje kakvu su decu stvorili. Grozno... utakmica treba da je sport i radost a ne rat .. nekad smo sa uzivanjem isli na utakmice sad samo bande pobesnelih.. SRAMOTA

  • Milan

    9. jun 2017 | 06:55

    Koji su to navijači. Horda narkomana i pijanaca. Stoka.

  • čarls bronson

    9. jun 2017 | 06:48

    Da su morali da razmišljaju o sutrašnjim obavezama na radnom mestu, u nekom preduzeću, verovatno ne bi imali vremena za ovako nešto, koje ne znam kako da nazovem. Ili im je ovo obračun oko posla pod fasadom navijačkih družina. Bolje da su se sastali i dogovorili kako da prekosutra ,protiv Velsa ,budu jak dvanaesti, pa i trinaesti, igrač, a ne da gostujući navijači budu glasniji, kao što su bili Irci u prvoj utakmici ovog ciklusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA