Igor Srbin, najtraženiji zločinac u Italiji napustio područje u kom se krio. Policija ima nov plan! (FOTO) (VIDEO)

Tokom potrage za Feherom mediji sa Apeninskog poluostrva došli su i u Suboticu, gde begunac ima porodicu. Njegova porodica je, međutim, bila istrajna u odbrani zločinca, tvrdeći da najtraženiji begunac u Italiji nije kriv za zločine koji mu se pripisuju

  • 1

Tragovi srpskog državljanina Norberta Fehera, poznatog i kao Igor Vaclavić, za kojim potraga u Italiji zbog dva ubistva traje već nedeljama, polako se hlade, pišu italijanski mediji.

Srpski Rambo za kojim traga italijanska policija ima još jednu žrtvu?

Igor Srbin je pripadnik specijalnih snaga iz Sibira, odlično barata lukom i strelom, a bio je čak i žigolo! (FOTO)

Preplašeni svedok tvrdi da je Igor Srbin promenio izgled posle 30 dana skrivanja, a imao je blizak susret sa njim (FOTO)

Prema najnovijim podacima iz istrage, policija je sigurna da se Feher negde do polovine maja krio u tzv. "crvenoj zoni" - šumovitom području između Bolonje i Ferare, gde ga je tražilo više hiljada specijalaca.

Istražitelji su, češčljajući ovo područje nedeljama pronačllazili Feherove tragove i predmete za koje se kasnije DNK analizom utvrdilo da ih je on koristio. Međutim, posle 15. maja ubici iz Srbije se gubi svaki trag.

Feher se nedeljama krio u šumama i među kanalima na području koje je dobro poznavao od ranije, a sada se sumnja da je nekako uspeo ipak da pobegne policajcima.

Foto: Instagram Foto: Instagram

Kako prenosi "Repubblica" oko 40-ak pripadnika policije ostalo je u pomenutom području, ali istražitelji sada uzimaju u obzir i mogućnost da istragu premeste negde drugde.

„Igor Srbin“, kako su Fehera prozvali italijanski mediji, tražen je zbog ubistva Davida Fabrija (52), vlasnika bara u Bolonji, kog je usmrtio tokom pljačke 1. aprila, kao i čuvara šume Valerija Verija kog je ubio sedam dana kasnije, kada je policijska potera za njim već počela.

Foto: Instagram Foto: Instagram

Tokom potrage za Feherom mediji sa Apeninskog poluostrva došli su i u Suboticu, gde begunac ima porodicu. Njegova porodica je, međutim, bila istrajna u odbrani zločinca, tvrdeći da najtraženiji begunac u Italiji nije kriv za zločine koji mu se pripisuju.

U potragu za Feherom italijanskim kolegama pomaže i policija iz Srbije, ali još uvek ne postoje nikakve naznake da se on krije bilo gde na području naše zemlje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA